loading...

Visa стала официальным партнером Milestii Mici Wine Run 2020

Глобальная компания платежных технологий Visa, выступает официальным партнером уникального подземного забега Milestii Mici Wine Run 2020, который пройдет 9 февраля на территории винных подвалов комбината Milestii Mici.

7 февраля, 08:592601
15 мая, 13:38578

Noua marcare de piste de biciclete în parcul Valea Morilor (Foto)

În parcul Valea Morilor din capitală va apărea o nouă marcare de piste pentru cicliști și alergători. Astăzi, angajații întreprinderii municipale Exdrupo au trasat pistele de biciclete și de alergare.

Apariția marcajului special în parcurile din Chișinău este o inițiativă comună a organizației sportive publice Sporter și a primăriei municipiului Chișinău. Potrivit reprezentanților Sporter, noua marcare va ajuta la evitarea incidentelor diverse și va permite sportivilor amatori să nu se intersecteze cu cetățenii care se plimbă în parc. 

Pe lângă marcajul de biciclete, pe benzile din parc va apărea un nou marcaj și pentru alergători, dar și panouri de informații și semne. Acum cicliștii și alergătorii se vor deplasa în jurul lacului în sens contrar acelor de ceasornic, iar traficul de-a lungul benzilor va fi unilateral. 

Reamintim că mai devreme, primăria municipiului Chișinău și organizația sportivă publică Sporter au semnat un acord de colaborare.


источник sporter.md
0
Похожие новости