loading...

Competitive calendar
All events
All the dates
All types of sports
25 august

"Olimpicul - 2019"

теннис
24 august

Data-limită de înregistrare în acest tur este 19 august! Acest lucru este legat de necesitatea perfectării permiselor de aflare în zona de frontieră.

De sărbătorile de august vă invităm într-o aventură absolut deosebită, frumoasă, una de neuitat! Ne așteaptă 4 zile de kayaking și excursii pe cea mai curată și pitorească porțiune a Nistrului: de la Naslavcea până la Cremenciug (în total 64 km pe apă).

În 4 zile de sărbători vom avea parte de natura înfloritoare de august, multe locuri de neuitat, stânci și defilee impresionante, biserici rupestre, prieteni vechi și noi, impresii unice. Distanța totală a traseului parcurs cu kayakuri va constitui 64 km. Ne așteaptă o atmosferă deosebită a meleagurilor natale, o frumusețe rară a locurilor unde vrei să te întorci din nou și din nou! 

În această călătorie ne așteaptă:

- parcurgerea celei mai frumoase și curate zone ale Nistrului pe kayakuri noi confortabile!; 

- multiple excursii pedestre în cele mai pitorești locuri ale țării noastre: Naslavcea, mănăstirea și defileul de la Calarașovca, mănăstirea și peștera Rudi ș.a.;

- 3 nopți în corturi pe poieni pitorești pe malul Nistrului;

- o mică tombolă cu câteva premii de la organizatori;

- și multe-multe altele!

Aici puteți vedea un mic reportaj din tura pe Nistru cu kayakurile noastre: https://www.youtube.com/watch?v=o0j2XB_nhtQ

Iar aici pozele din cadrul turei de iunie: https://www.facebook.com/xstylemd/photos/?tab=album&album_id=2516835255014445

PROGRAM

24 august (sâmbătă)

Plecarea la ora 07:30 de la sediul X-style (bd. Gr. Vieru 27). Aproximativ la ora 11 ajungem în satul Naslavcea – cel mai nordic punct al țării noastre. Este un loc absolut fascinant cu multiplele monumente ale naturii și rezervație peisagistică. La sosire în Naslavcea asamblăm kayakurile, trecem instructajul, după ce luăm prânzul și mergem să vizităm renumitul Lac Albastru din Cariera de orgalit inundată. După finisarea excursiei revenim la kayakuri și ieșim pe apă. Facem 8 km pe apă până la satul Verejeni, unde punem corturile pe o poiană frumoasă pe malul Nistrului. Facem focul de tabără, pregătim cina și ne bucurăm de o seară frumoasă.

25 august (duminică)

Deșteptarea, micul dejun. După dejun ne pornim în excursie spre un defileu impresionant pe lângă satul Verejeni. Revenim la locul de campare, strângem tabăra și ieșim pe apă. Urmează kayakingul pe porțiunea Verejeni – Calarașovca (22 km), pe traseu vom face oprire de prânz. Seara ajungem la Călărășeuca, luăm cina și facem excursie la mănăstirea și defileul de lângă sat care se află chiar pe malul abrupt al Nistrului și fac parte din rezervaţia naturală Călărășeuca.  

26 august (luni)

Deșteptarea, micul dejun. Strângem tabăra și facem kayaking până la satul Rudi (11 km). Ajungând aici facem un popas de prânz și ne pornim în excursia spre mănăstirea, peștera și defileul de la Rudi (distanța parcursă pe jos va constitui 10 km). După excursie mai mergem pe apă 6 km până la satul Tătărăuca, ajungem pe locul de campare, facem cina și ne odihnim.

27 august (marți)

Deșteptarea, micul dejun. Aztăzi ne așteaptă kayaking pe toată ziua până la satul Cremenciug (în total 16 km) cu o oprire de prânz pe malul Nistrului. După masă dezasamblăm kayakurile și ne pornim spre casă, ajungem în Chișinău până la ora 21.

IMPORTANT

- Acest tur este accesibil oricărui om sănătos și activ. Experiența anterioară de kayaking nu este necesară. Programul este unul bine gândit și intens și va fi interesant atât începătorilor, cât și persoanelor cu experiență.

- Vom merge pe kayakuri noi (!) de 2 și 3 locuri (Neris Alu, Neris Smart, Taimen) asigurate cu protecția completă de la ploaie! Fiecare participant se asigură cu un loc confortabil în kayak, vestă de salvare și spațiu 20-30 l în husă ermetică pentru transportarea lucrurilor valoroase. 

- Copiii până la 16 ani se admit numai cu condiția însoțirii de către părinți. 

- Pentru participarea la această tură este obligatorie perfectarea permiselor de aflare în zona de frontieră cu Ucraina (se perfectează prin intermediul agenției pentru toți participanții).

ECHIPAMENT NECESAR

- un set de haine pentru kayaking (o geacă ușoară, de dorit impermeabilă, pantaloni sau șortici comozi care acoperă genunchii), încălțăminte comodă (sandale, botine din neopren, etc.);

- îmbrăcăminte comodă pentru tabără și excursii;

- echipament pentru camping (loc în cort, sac de dormit, covoraș);

- lanternă frontală;

- veselă personală (farfurie, cană, lingură);

- geantă / rucsac pentru transportarea bagajelor personale;

- cremă de soare, ochelari de soare;

- trusă medicală individuală;

- buletin (obligatoriu);

- repelente;

- bună dispoziție :)

Participanții își asigură echipamentul de campare (corturi, saci de dormit, covorașe). În cazul în care acest echipament lipsește este posibilitatea de închiriere în X-style. Atenție: dacă mergeți cu noi pentru prima oară, echipamentul în chirie se oferă gratuit! (în limita stocului disponibil).

PREȚ pentru această tură de 4 zile în regimul ”All inclusive”: 

- 129 EUR în cazul înregistrării și achitării turului până la 11 august inclusiv;

- 135 EUR în cazul înregistrării între 12-19 august.

Reduceri pentru copii

În acest preț intră practic TOT inclusiv mâncare:

- Transport Chișinău – Nistru – Chișinău;

- Loc într-un kayak nou cu veslă, vestă de salvare și spațiu în husă ermetică pentru lucruri valoroase;

- Instructajul necesar și însoțirea grupului de către un instructor experimentat cu bună cunoaștere a zonei;

- Toate mesele conform programului începând cu prânzul din prima zi și terminând cu prânzul din ultima zi (pregătite la rug);

- Folosirea echipamentului comun;

- Asigurare medicală pentru sporturi extreme;

- Consultații necesare;

- Experiență unică și impresii de neuitat!

Suplimentar:

- Chiria echipamentului necesar (după caz)

- Cheltuieli personale

ATENȚIE: numărul de locuri este limitat!

Pentru înscriere este necesară achitarea unui avans în mărime de 30% de la prețul turului. Vă atenționăm asupra faptului că în cazul retragerii din tur cu 7 zile înainte de ora plecării și mai târziu, din orice motiv, banii nu se returnează. Excepție: dacă găsiți în locul Dvs-ră un alt participant. Avansul poate fi achitat în magazinul X-style sau prin orice terminal RUNPAY, în secțiunea "Turism şi Bilete" (https://myrunpay.com/operator?id=1042). Plata se face prin introducerea numărului de telefon și indicarea sumei. Nu se percepe comision.

Detalii și înscrieri la tel. 069536407, prin pagina https://www.facebook.com/xstylemd/ sau e-mail travel@xstyle.md

Turul este organizat de agenția licențiată Summit Trek SRL. 

Alte călătorii cu X-style:

România 2500+ Ascensiunea pe vf. Moldoveanu, masivul Făgăraș https://www.facebook.com/events/430490537547359/

Transfăgărașul pe bicicletă https://www.facebook.com/events/477588166307899/

Perlele ascunse ale Bucegilor https://www.facebook.com/events/2389003607822308/

România 2500+ Ascensiunea pe vf. Negoiu, masivul Făgăraș https://www.facebook.com/events/217448485842422/

Drumeție în munții Retezat de 4 zile (24-27 august, detaliile vor apărea în curând)

Expediție în Peru https://www.facebook.com/events/346431935784351/

Expediție în Nepal, trekking spre Everest Base Camp https://www.facebook.com/events/735566153473675/

Și multe altele https://www.facebook.com/xstylemd/events/

Ne vedem pe Nistru!

30 august
4 days remaining

Sfârșitul de vară aduce primul meci pentru fetele noastre în drumul către Campionatul European la Fotbal Feminin, ediția 2021! 

Vino să susținem echipa feminină, în meciul inaugural contra Cehiei, de pe Stadionul Zimbru 👩💪

Selecționata feminină a Moldovei va lupta pentru calificare într-o grupă cu: Spania, Cehia, Polonia și Azerbaidjan.

🇲🇩MOLDOVA - 🇨🇿CEHIA

📆30 august, ora 19:00, Stadionul Zimbru

футбол
24 august

В истинной практике йоги каждый человек идет своей дорогой. Для того чтобы двигаться по пути йоги, не обязательно исповедовать определенные религиозные идеи. Единственное, чего требует от нас йога, это действовать и быть бдительными в своих действиях. Каждый из нас должен очень внимательно следить за направлением своего движения, чтобы знать, где находится цель и что нужно, чтобы до нее добраться. Такое внимательное наблюдение позволит нам обнаружить нечто новое. Приведет ли это открытие к лучшему пониманию Бога, к большему чувству удовлетворенности или к появлению новой цели — вопрос сугубо личный.

Например, многие люди в результате занятий йогой бросают курить. Но это происходит потому, что благодаря занятиям йогой у них пропадает желание курить, а не потому, что они бросают курение ради йоги. Мы начинаем с того уровня, на котором находимся в данный момент, а все остальное происходит естественным образом.

Обычно начинаем с классической хатха-йоги, потом залезаем на гамаки.

- Вечерние занятия по хатха-йоге + гамаки (смешанное занятие) проводятся каждый вторник и четверг с 19-30 до 21-00.

- #йога + гамаки (смешанное занятие) каждую субботу в 10-00 утра.

Адрес: str. Ciuflea 6 (в 9-ти этажном доме с оранжевыми балконами, через дорогу от супермаркета №1 или рядом с магазином одежды Artizana)

! 100 лей разовое;

! 600 лей абонемент на 8 посещений.

Занятие ведёт: Алексей Трофимов 

У кого нет собственных ковриков, йога-центр Ansuya Yoga предоставляет свои. 

Подписывайтесь на нашу группу: Практика йоги в Кишинёве.ка йоги в Кишинёве. 

йога
31 august
5 days remaining

Командный Чемпионат Кишинева (1 тур)

теннис
25 august

В истинной практике йоги каждый человек идет своей дорогой. Для того чтобы двигаться по пути йоги, не обязательно исповедовать определенные религиозные идеи. Единственное, чего требует от нас йога, это действовать и быть бдительными в своих действиях. Каждый из нас должен очень внимательно следить за направлением своего движения, чтобы знать, где находится цель и что нужно, чтобы до нее добраться. 

Такое внимательное наблюдение позволит нам обнаружить нечто новое. Приведет ли это открытие к лучшему пониманию Бога, к большему чувству удовлетворенности или к появлению новой цели — вопрос сугубо личный.

Занятие ведёт Алексей Трофимов 

Благодарственный взнос: любой посильный вклад до 100 лей.

У кого нет собственных ковриков, Yoga Center предоставляет свои. Берите с собой кофты для комфортного расслабления после динамичной практики.

Подписывайтесь на нашу группу: Практика йоги в Кишинёве. 

Йога
7 september
12 days remaining

Чемпионат РМ по Мотокроссу. Четвёртый этап

мото
7 september
12 days remaining

Открытый "Кубок Кишинева"

теннис
13 september
18 days remaining

Последний сплав уходящего сезона.

ЧТО: Сплав выходного дня на двухместных байдарках Таймень-2. От монастыря Жапка до города Резина. 

ДОСТОПРИМЕЧАТЕЛЬНОСТИ: Жапский женский монастырь, приднестровский поселок Рашков с католическим костелом и разрушеной синагогой, минеральный источник в Сокола, прочие виды.

ВЫЕЗД: 13 сентября (пятница) 19:30.

ОТЪЕЗД: 15 сентября (воскресенье) вечером.

БЮДЖЕТ: 950 лей. 

Включено: бус на 8 человек, байдарко-место, комфортабельная сидушка, весло, спасательный жилет, гермомешки, еда для приготовления, костровое снаряжение, емкости для воды, взнос на развитие Эвереста, инструктор.

Все участники сплава проходят инструктаж по правилам использования байдарок и поведения в водном походе и обязуются их выполнять.

УРОВЕНЬ: Неопытные, начинающие, средний.

СНАРЯЖЕНИЕ: https://docs.google.com/spreadsheets/d/14k7fHV-EyzrDRNDgcLkeuUMSIGIh-BnY7-q54ux13iE/edit?usp=sharing

СВЯЗЬ: 069624074 Rusnac Dimian

ГРУППА: 1/8

В клубе есть некоторое количество ковриков, спальников, рюкзаков для аренды. Гермомешки входят в бюджет сплава

Как это было в прошлые разы по этому маршруту:

Август 2018 https://www.facebook.com/media/set/?set=oa.1771915599531102&type=3

Июнь 2018 https://www.facebook.com/media/set/?set=oa.1693231804066149&type=3

15 september
20 days remaining

Cel mai spectaculos eveniment al anului - Drag Battle Moldova.

Cei mai buni piloți cu cele mai puternice automobile din Republica Moldova, Romania și Ucraina vor lupta pentru titlul campionului absolut al Moldovei la Drag Racing al acestui an.

Invităm toți participanții și spectatorii la cel mai inedit eveniment al anului!

Locația - Aeroportul Internațional Bălți-Leadoveni, Moldova, la data de - 15 septembrie 2019.

Vă așteaptă:

•Curse cu mii de cai putere în clasamentele STREET și PRO

•Cel mai bun cronometru din lume (AkimRaceTech) or. Odessa, Ucraina

•Traseu special pentru Drift show, la fel spectatorii vor avea posibilitatea de drift-taxi

•Și desigur cea mai prietenoasă și caldă atmosferă pentru toți

•Posibilitatea de a comunica și a fotografia cu piloții 

20 september
25 days remaining

Open Moldavian Parachuting Championship in Accuracy Landing

”GOLDEN AUTUMN - 2019”

-----------------------------------------------------------

Campionatul Republicii Moldova la Precizia Aterizării de tip deschis

-----------------------------------------------------------

Открытый Чемпионат Республики Молдова на точность приземления 

-----------------------------------------------------------

EVENT ORGANIZER:

Parachuting Federation of Republic of Moldova

EVENT PARTNERS:

PUMA Moldova WSA; Bau Construct; Sporter.md; Nomad Life

EVENT LOCALTION:

https://goo.gl/maps/xGX1iMjisEVnUeZ68

(N 47.066575, E 29.093006, 165m  MSL)

AIM OF THE EVENT: 

To determine the winners in specific categories: 

Team Accuracy Landing

Individual Accuracy Landing

Individual Accuracy Landing (veterans)

SCHEDULE:

20th of September (Friday):

09:00 – 20:00  Arriving of delegations and registration

12:00 – 20:00  Training Jumps (not mandatory)

20:00  Breifing

21st of September (Saturday)

07:30 – 20:00   Competition jumps

13:00  Competition opening ceremony - all Mass Media Companies are invited

22nd of September (Sunday)

07:30 – 11:30   Competition jumps 

12:00 – 13:00    Awarding and closing ceremony - all Mass Media Companies are invited

15:00   Departure of delegations

REGISTRATION 

Each delegation may consist of:

  Head of Delegation

  Team – mix (Team of 4)

  Individual competitors

  Accompanying persons (No limit)

Entry Form

The entry form should be received by the organizer not later than 13th of September 2019

Registration link https://forms.gle/nAHWdbejgGouSn199

ENTRY FEES

Competitors - 100€

Accompanying person (non-competitors) - 20€

Entry fee covers 

- Registration fee 

- 8 competition jumps (only competitors, min.4 – max.8 jumps)

Fees are paid at the time of registration in the competition office. 

Refund in case the competition will not take place for the fault of the organizer, including weather conditions, 10 EUR for each jump less than minimal number of jumps.

AIRCRAFT:  Antonov An-2

PRE-EVENT TRAINING:

Training Jumps will be organized on 20th of September, from 12:00 to 20:00. Training jumps are not included in the entry fee.

Cost of training jump is 10 EUR per jump per competitor 

ACCOMMODATION AND MEAL:

Hotel in the rest zone Vadul-lui-Voda  (approx. 9 km from dropzone): 10.- EUR/night 

Place for tents at Vadul-lui-Voda airfield: Free

Cafeteria at Vadul-lui-Voda airfield: Lunch/Dinner : 3 EUR

Dropzone facilities: Briefing Area, Rigging Service, Packing area, WiFi.

JUDGING EQUIPMENT:

Electronic System for Accuracy Landing, Anemometer Weckbecker Electronics

SAFETY CONDITIONS

A protective helmet/bonnet must be worn

Competitors must have valid national skydiving License and valid paper for gear.

FAQ  +37369379810

21 september
26 days remaining

ADCC Kids National