loading...

Competitive calendar
All events
All the dates
All types of sports
24 august
tomorrow

Data-limită de înregistrare în acest tur este 19 august! Acest lucru este legat de necesitatea perfectării permiselor de aflare în zona de frontieră.

De sărbătorile de august vă invităm într-o aventură absolut deosebită, frumoasă, una de neuitat! Ne așteaptă 4 zile de kayaking și excursii pe cea mai curată și pitorească porțiune a Nistrului: de la Naslavcea până la Cremenciug (în total 64 km pe apă).

În 4 zile de sărbători vom avea parte de natura înfloritoare de august, multe locuri de neuitat, stânci și defilee impresionante, biserici rupestre, prieteni vechi și noi, impresii unice. Distanța totală a traseului parcurs cu kayakuri va constitui 64 km. Ne așteaptă o atmosferă deosebită a meleagurilor natale, o frumusețe rară a locurilor unde vrei să te întorci din nou și din nou! 

În această călătorie ne așteaptă:

- parcurgerea celei mai frumoase și curate zone ale Nistrului pe kayakuri noi confortabile!; 

- multiple excursii pedestre în cele mai pitorești locuri ale țării noastre: Naslavcea, mănăstirea și defileul de la Calarașovca, mănăstirea și peștera Rudi ș.a.;

- 3 nopți în corturi pe poieni pitorești pe malul Nistrului;

- o mică tombolă cu câteva premii de la organizatori;

- și multe-multe altele!

Aici puteți vedea un mic reportaj din tura pe Nistru cu kayakurile noastre: https://www.youtube.com/watch?v=o0j2XB_nhtQ

Iar aici pozele din cadrul turei de iunie: https://www.facebook.com/xstylemd/photos/?tab=album&album_id=2516835255014445

PROGRAM

24 august (sâmbătă)

Plecarea la ora 07:30 de la sediul X-style (bd. Gr. Vieru 27). Aproximativ la ora 11 ajungem în satul Naslavcea – cel mai nordic punct al țării noastre. Este un loc absolut fascinant cu multiplele monumente ale naturii și rezervație peisagistică. La sosire în Naslavcea asamblăm kayakurile, trecem instructajul, după ce luăm prânzul și mergem să vizităm renumitul Lac Albastru din Cariera de orgalit inundată. După finisarea excursiei revenim la kayakuri și ieșim pe apă. Facem 8 km pe apă până la satul Verejeni, unde punem corturile pe o poiană frumoasă pe malul Nistrului. Facem focul de tabără, pregătim cina și ne bucurăm de o seară frumoasă.

25 august (duminică)

Deșteptarea, micul dejun. După dejun ne pornim în excursie spre un defileu impresionant pe lângă satul Verejeni. Revenim la locul de campare, strângem tabăra și ieșim pe apă. Urmează kayakingul pe porțiunea Verejeni – Calarașovca (22 km), pe traseu vom face oprire de prânz. Seara ajungem la Călărășeuca, luăm cina și facem excursie la mănăstirea și defileul de lângă sat care se află chiar pe malul abrupt al Nistrului și fac parte din rezervaţia naturală Călărășeuca.  

26 august (luni)

Deșteptarea, micul dejun. Strângem tabăra și facem kayaking până la satul Rudi (11 km). Ajungând aici facem un popas de prânz și ne pornim în excursia spre mănăstirea, peștera și defileul de la Rudi (distanța parcursă pe jos va constitui 10 km). După excursie mai mergem pe apă 6 km până la satul Tătărăuca, ajungem pe locul de campare, facem cina și ne odihnim.

27 august (marți)

Deșteptarea, micul dejun. Aztăzi ne așteaptă kayaking pe toată ziua până la satul Cremenciug (în total 16 km) cu o oprire de prânz pe malul Nistrului. După masă dezasamblăm kayakurile și ne pornim spre casă, ajungem în Chișinău până la ora 21.

IMPORTANT

- Acest tur este accesibil oricărui om sănătos și activ. Experiența anterioară de kayaking nu este necesară. Programul este unul bine gândit și intens și va fi interesant atât începătorilor, cât și persoanelor cu experiență.

- Vom merge pe kayakuri noi (!) de 2 și 3 locuri (Neris Alu, Neris Smart, Taimen) asigurate cu protecția completă de la ploaie! Fiecare participant se asigură cu un loc confortabil în kayak, vestă de salvare și spațiu 20-30 l în husă ermetică pentru transportarea lucrurilor valoroase. 

- Copiii până la 16 ani se admit numai cu condiția însoțirii de către părinți. 

- Pentru participarea la această tură este obligatorie perfectarea permiselor de aflare în zona de frontieră cu Ucraina (se perfectează prin intermediul agenției pentru toți participanții).

ECHIPAMENT NECESAR

- un set de haine pentru kayaking (o geacă ușoară, de dorit impermeabilă, pantaloni sau șortici comozi care acoperă genunchii), încălțăminte comodă (sandale, botine din neopren, etc.);

- îmbrăcăminte comodă pentru tabără și excursii;

- echipament pentru camping (loc în cort, sac de dormit, covoraș);

- lanternă frontală;

- veselă personală (farfurie, cană, lingură);

- geantă / rucsac pentru transportarea bagajelor personale;

- cremă de soare, ochelari de soare;

- trusă medicală individuală;

- buletin (obligatoriu);

- repelente;

- bună dispoziție :)

Participanții își asigură echipamentul de campare (corturi, saci de dormit, covorașe). În cazul în care acest echipament lipsește este posibilitatea de închiriere în X-style. Atenție: dacă mergeți cu noi pentru prima oară, echipamentul în chirie se oferă gratuit! (în limita stocului disponibil).

PREȚ pentru această tură de 4 zile în regimul ”All inclusive”: 

- 129 EUR în cazul înregistrării și achitării turului până la 11 august inclusiv;

- 135 EUR în cazul înregistrării între 12-19 august.

Reduceri pentru copii

În acest preț intră practic TOT inclusiv mâncare:

- Transport Chișinău – Nistru – Chișinău;

- Loc într-un kayak nou cu veslă, vestă de salvare și spațiu în husă ermetică pentru lucruri valoroase;

- Instructajul necesar și însoțirea grupului de către un instructor experimentat cu bună cunoaștere a zonei;

- Toate mesele conform programului începând cu prânzul din prima zi și terminând cu prânzul din ultima zi (pregătite la rug);

- Folosirea echipamentului comun;

- Asigurare medicală pentru sporturi extreme;

- Consultații necesare;

- Experiență unică și impresii de neuitat!

Suplimentar:

- Chiria echipamentului necesar (după caz)

- Cheltuieli personale

ATENȚIE: numărul de locuri este limitat!

Pentru înscriere este necesară achitarea unui avans în mărime de 30% de la prețul turului. Vă atenționăm asupra faptului că în cazul retragerii din tur cu 7 zile înainte de ora plecării și mai târziu, din orice motiv, banii nu se returnează. Excepție: dacă găsiți în locul Dvs-ră un alt participant. Avansul poate fi achitat în magazinul X-style sau prin orice terminal RUNPAY, în secțiunea "Turism şi Bilete" (https://myrunpay.com/operator?id=1042). Plata se face prin introducerea numărului de telefon și indicarea sumei. Nu se percepe comision.

Detalii și înscrieri la tel. 069536407, prin pagina https://www.facebook.com/xstylemd/ sau e-mail travel@xstyle.md

Turul este organizat de agenția licențiată Summit Trek SRL. 

Alte călătorii cu X-style:

România 2500+ Ascensiunea pe vf. Moldoveanu, masivul Făgăraș https://www.facebook.com/events/430490537547359/

Transfăgărașul pe bicicletă https://www.facebook.com/events/477588166307899/

Perlele ascunse ale Bucegilor https://www.facebook.com/events/2389003607822308/

România 2500+ Ascensiunea pe vf. Negoiu, masivul Făgăraș https://www.facebook.com/events/217448485842422/

Drumeție în munții Retezat de 4 zile (24-27 august, detaliile vor apărea în curând)

Expediție în Peru https://www.facebook.com/events/346431935784351/

Expediție în Nepal, trekking spre Everest Base Camp https://www.facebook.com/events/735566153473675/

Și multe altele https://www.facebook.com/xstylemd/events/

Ne vedem pe Nistru!

24 august
tomorrow

В истинной практике йоги каждый человек идет своей дорогой. Для того чтобы двигаться по пути йоги, не обязательно исповедовать определенные религиозные идеи. Единственное, чего требует от нас йога, это действовать и быть бдительными в своих действиях. Каждый из нас должен очень внимательно следить за направлением своего движения, чтобы знать, где находится цель и что нужно, чтобы до нее добраться. Такое внимательное наблюдение позволит нам обнаружить нечто новое. Приведет ли это открытие к лучшему пониманию Бога, к большему чувству удовлетворенности или к появлению новой цели — вопрос сугубо личный.

Например, многие люди в результате занятий йогой бросают курить. Но это происходит потому, что благодаря занятиям йогой у них пропадает желание курить, а не потому, что они бросают курение ради йоги. Мы начинаем с того уровня, на котором находимся в данный момент, а все остальное происходит естественным образом.

Обычно начинаем с классической хатха-йоги, потом залезаем на гамаки.

- Вечерние занятия по хатха-йоге + гамаки (смешанное занятие) проводятся каждый вторник и четверг с 19-30 до 21-00.

- #йога + гамаки (смешанное занятие) каждую субботу в 10-00 утра.

Адрес: str. Ciuflea 6 (в 9-ти этажном доме с оранжевыми балконами, через дорогу от супермаркета №1 или рядом с магазином одежды Artizana)

! 100 лей разовое;

! 600 лей абонемент на 8 посещений.

Занятие ведёт: Алексей Трофимов 

У кого нет собственных ковриков, йога-центр Ansuya Yoga предоставляет свои. 

Подписывайтесь на нашу группу: Практика йоги в Кишинёве.ка йоги в Кишинёве. 

йога
24 august
tomorrow

Purcari Wine Run is a sports festival, which includes a 10 km trail race, workshops, master classes, outdoor recreation, touring, as well as wine degustation and national cuisine tasting. The sporting event will be held for 2 days in the Chateau Purcari winery.

The third official edition of the Purcari Wine Run race is due on 24 August 2019. Everybody interested, both amateur and professional athletes can compete in the trailrunning race.

Organizers: the public sports organization Sporter and the most popular bulletin board - 999.md. Co-orgonizer- Chateau Purcari

purcari.winerun.md

24 august
tomorrow

Спортивный клуб «Cycling Team Balti» и спортшкола Министерства образования, культуры и исследований РМ приглашают любителей велоспорта принять участие в открытом чемпионате Бельц по маунтинбайку (гонки на горных велосипедах) 24 и 25 августа.

Соревнования будут проводиться по двум дисциплинам: апхил — индивидуальная гонка в гору на время и кросс-кантри — гонка по пересечённой местности.

Состязаться будут спортсмены и любители велоспорта в четырёх возрастных категориях: юноши (10-14 лет), юниоры (15-17 лет), элита (18 лет +), ветераны (45 лет+).

Место проведения велогонок — микрорайон Новые Бельцы. 24 августа соревнования по апхилу стартуют от пересечения улиц Г. Музическу и А. Покрышкина в направлении садоводческого товарищества «Дружба». А 25 августа соревнования по кросс-кантри пройдут в глиняном карьере села Натальевка Фалештского района.

Регистрация участников — 24 и 25 августа в 11.00. Обязательное условие для участия — наличие велосипедного шлема.

Победители и призёры гонок будут награждаться медалями, дипломами и ценными призами.

За дополнительной информацией обращаться к организатору соревнований Сергею Руссу по телефону (0795) 65-112.

24 august
tomorrow

FEA (Fighting & Entertainment Association) - це перша та єдина у своєму роді Асоціація Боїв та Шоу Молдови, ціллю якої є розвиток бойових мистецтв, організація чемпіонатів та турнірів по кікбоксингу світового рівня. І ця легендарна організація з десятирічною історією вперше проведе турнір FEA World Grand Prix в Україні!

Чому не можна пропустити цю подію?

1. Перший і найбільший турнір з професійного кікбоксингу в Україні, з таким сильним списком учасників.

2. Ніколи ще всі українські зірки кікбоксингу не виступали на одному турнірі. До цього дня. Можливо такого складу більше не буде ніколи.

3. Унікальна можливість стати частиною незабутньої події, в живу підтримати атлетів, що прославляють Україну на світових аренах та почати історію професійного кікбоксингу в Україні разом.

Вже 24 серпня, в День незалежності України на найбільшу арену Одеси вийдуть найсильніші титуловані кікбоксери України, щоб боротися за право бути чемпіоном. Приходь підтримати наших файтерів!

1. Павло Журавльов змагатиметься за тимчасовий пояс чемпіона світу FEA Promotion з чемпіоном KunlunFight в суперважкій вазі.

2. Сергію Адамчуку буде протистояти найкращий боєць Норвегії Симон Сантана.

3. Станіслав Казанцев братиме участь в чемпіонському турнірі-битві за пояс чемпіона світу FEA Promotion у ваговій категорії до 70 кг.

4. Мельник Влад проведе супер-файт з чемпіоном Європи з кікбоксингу з Туреччини.

У грандіозному шоу, якого не бачила Україна за весь час незалежності, вперше будуть зібрані найсильніші файтери з України в різних вагових категоріях та встановлений рекорд по спільному гонорару бійців.

Такого зіркового складу не бачив жоден світовий промоушн! Це унікальна можливість стати частиною цього свята спорту, підтримати наших атлетів, показати єдність нації в День незалежності України!

Купуй квитки тут https://bit.ly/2KbkbYO

24 august
tomorrow

On August 24, as part of the third official Purcari Wine Run 2019 race, Chateau Purcari will host a camping.

Price is 500 lei.

The Purcari Camping package includes overnight stay in tent and mamaliga party.

The owners of the Purcari Camping package will be able to attend the Mamaliga Party, where they will have the possibility to taste traditional snacks and, of course, the queen of Moldovan national dishes - Mamaliga.

Purcari Camping offers visitors a restaurant, a brand shop, as well as an outdoor shower and toilets.

You can pay for Purcari Camping option at purcari.winerun.md. 

Atention!

The Purcari Camping package does NOT include:

- transportation (has to be paid additional)

- lunch (on the venue there is a restaurant where you can have lunch)

- participation in the Purcari Wine Run race 

- the tent  

25 august
2 days remaining

В истинной практике йоги каждый человек идет своей дорогой. Для того чтобы двигаться по пути йоги, не обязательно исповедовать определенные религиозные идеи. Единственное, чего требует от нас йога, это действовать и быть бдительными в своих действиях. Каждый из нас должен очень внимательно следить за направлением своего движения, чтобы знать, где находится цель и что нужно, чтобы до нее добраться. 

Такое внимательное наблюдение позволит нам обнаружить нечто новое. Приведет ли это открытие к лучшему пониманию Бога, к большему чувству удовлетворенности или к появлению новой цели — вопрос сугубо личный.

Занятие ведёт Алексей Трофимов 

Благодарственный взнос: любой посильный вклад до 100 лей.

У кого нет собственных ковриков, Yoga Center предоставляет свои. Берите с собой кофты для комфортного расслабления после динамичной практики.

Подписывайтесь на нашу группу: Практика йоги в Кишинёве. 

Йога
25 august
2 days remaining

Invităm toți pasionații de karting și a sporturilor cu motor la etapele Campionatului Național de Karting al Republicii Moldova 2019, care se vor desfășura din 21 aprilie până pe 6 octombrie la Chișinău și Circuitul de Karting din or. Grigoriopol.

Clasele: 

- Național Micro (copii 7-9 ani)

- Național Mini (copii 9-12 ani)

- Rotax MAX Junior (12-14)

- Rotax MAX Senior (14+)

- KZ2 (15+)

Calendar:

21 aprilie - Grigoriopol

18 mai - Grigoriopol

9 iunie - Grigoriopol

7 iulie - Grigoriopol

15 septembrie - CHIȘINĂU

6 octombrie - Grigoriopol

Intrare liberă!

Traseul spre Circuitul de Karting din or. Grigoriopol îl puteţi găsi aici: https://goo.gl/maps/VTPNa9AgDXD2

Mulțumim pentru suport:

TOTAL WASH, LOREDANTRANS

Parteneri media: Sporter.md999.md, AutoBlog.MD

Contact organizator: Alexandru Răileanu - 069 121 469

WEB: http://www.karting.md/

25 august
2 days remaining

În fiecare a doua și a patra duminică a lunii, un joc de paintball deschis pentru toți jucătorii de pe terenul de joc SPORT


пейнтбол
25 august
2 days remaining

"Olimpicul - 2019"

теннис
30 august
7 days remaining

Sfârșitul de vară aduce primul meci pentru fetele noastre în drumul către Campionatul European la Fotbal Feminin, ediția 2021! 

Vino să susținem echipa feminină, în meciul inaugural contra Cehiei, de pe Stadionul Zimbru 👩💪

Selecționata feminină a Moldovei va lupta pentru calificare într-o grupă cu: Spania, Cehia, Polonia și Azerbaidjan.

🇲🇩MOLDOVA - 🇨🇿CEHIA

📆30 august, ora 19:00, Stadionul Zimbru

футбол
31 august
8 days remaining

Командный Чемпионат Кишинева (1 тур)

теннис
9 march

Чемпионат Молдовы (до 18 лет)

Date and time:
09 March 2019 - 08:00, 10 March 2019 - 08:00
Place:
Disciplines:
теннис

Чемпионат Молдовы среди юниоров, а он 9 и 10 марта пройдет в молдавской столице, станет новым серьезным экзаменом для нашей талантливой молодежи. Интересно, смогут ли «франзелуцевцы» Влада Караульная и Феликс Козмолич, отличившиеся в январе месяце в юниорском Кубке Молдовы, стать и чемпионами республики? 

Приходите поддержать молдавских спортсменов в спорткомплекс Молдавского Государственного Университета 9 и 10 марта.

Similar events

9 february
170 days remaining

On the 9th of February 2020, in the wine cellars of Milestii Mici, the Milestii Mici Wine Run 2020 will be held. This is the only race in Europe with a 10-km course at a depth of 80 meters. Both professional and amateur athletes can take part in the race. Registration for the Milestii Mici Wine Run 2020 is open now, don’t miss your chance to participate! Please mind that there is limited participation.

Two starter packages are available for participants this year:

— standard package;

— standard package and degustation.

Winners will be awarded prizes and gifts from event partners.

To register for the race, please visit the official website https://milesti.winerun.md/

The Milestii Mici Wine Run 2020 is conducted by the sports organization Sporter and the largest bulletin board in Moldova - 999.md.

22 december
121 days remaining

Maratonul de Craciun is an annual costume race for the whole family, during which, for several hours, the main streets of the capital city turn into a fairy-tale track.

This is a non-competitive race, traditionally held on Christmas and New Year's Eve. Participants are supposed to run 3 km and collect gifts along the course. As well, a fancy dress competition is held. Everybody have fun with their friends and family.

Organizers: public sports organization Sporter, advertisement board 999.md, women’s forum mama.md.

https://craciun.md

19 october
57 days remaining

24-й Командный Чемпионат Молдовы

теннис