O patinatoare din SUA, acuzată că și-a tăiat intenționat rivala

O patinatoare americană a scăpat de acuzații, după ce a fost bănuită că și-a rănit intenționat o adversară în timpul încălzirii, la Campionatele Mondiale din Japonia. Mariah Bell (22 de ani) s-a ciocnit cu Lim Eun-soo (16 ani), însă organismul care s-a ocupat de investigarea cazului a decis că nu a fost nimic intenționat, scriu cei de la Sky News.

22 martie, 11:49520
Elevii de la Școala Sportivă nr. 8 au propriul bazin de înot

Bazinul de înot de la Școala Sportivă nr. 8 din Chișinău a fost restaurat. Ieri, piscina a fost inaugurată, iar elevii nu au ezitat să o testeze. Aceștia au concurat la Campionatului de înot pentru copii, competiție sportivă la care au participat 120 de elevi ai școlilor de profil din municipiul Chișinău.

22 martie, 11:25710
Adam Johnson a ieşit din închisoare

Adam Johnson (31 de ani) a fost eliberat vineri dimineaţă din închisoare, după ce a ispăşit trei dintre cei şase ani primiţi pentru corupere de minori şi activităţi sexuale cu o minoră în vârstă de doar 15 ani. Totuşi, autorităţile engleze îl pun într-o situaţie în care niciun tată nu ar vrea să fie, având interdicţia de a sta singur cu fiica sa de patru ani.

22 martie, 10:11380