articole recente

Ghinion teribil pentru Zenit! Echipa lui Mircea Lucescu a fost eliminată din Europa League

Zenit Sankt Petersburg a fost eliminată din Europa League. Echipa pregătită de Mircea Lucescu a învins pe teren propriu cu 3-1 pe Anderlecht, însă belgienii s-au calificat datorită golului marcat în deplasare. În prima manșă din șaisprezecimile competiției, Anderlecht s-a impus cu scorul de 2-0.

A fost dat startul Spartachiadei sportive ediţia 2017 cu proba la lupta „Sambo”

Spirite încinse la Brigada de Poliţie cu Destinaţie Specială (BPDS) „Fulger”. Şi asta pentru că, miercuri, 23 februarie, a fost dat startul Spartachiadei sportive ediţia anului 2017 cu proba la lupta „Sambo”. Astfel poliţiştii au trebuit să demonstreze că sunt cei mai buni şi pot reprezenta unitatea în competiţiile naţionale, dar şi internaţionale. Spartachiada Brigăzii se va desfăşurată la opt discipline sportive şi are drept scop evaluarea nivelului de pregătire fizică şi stimularea aptitudinilor pentru sportul de performanţă.

Cristiano Ronaldo a disputat meciul 700 la nivel de club

Cristiano Ronaldo a disputat meciul 700 la nivel de club. Atacantul portughez Cristiano Ronaldo a disputat miercuri seara cel de-al 700-lea meci din cariera sa la nivel de club, însă nu a putut evita înfrângerea echipei sale, Real Madrid, pe terenul formației CF Valencia (scor 1-2), chiar dacă a marcat unicul gol al oaspeților în această restanță din campionatul de fotbal al Spaniei, informează L’Equipe.