Hell Run by Naturalis 2018: 10 costume pentru inspirație

Avem o veste bună pentru toate spiritele necurate. Singura cursă de alergare nocturnă, care se organizează în cinstea Halloween-ului, se va desfășura și anul acesta. Sunteți așteptați de 4,2 km de orori amuzante, adrenalină, emoții și surprize neașteptate!

15 octombrie, 07:1980
Moldova se află mai sus ca SUA și Canada în clasamentul pe medalii

După o săptămână de concurs la Jocurile Olimpice de tineret de la Buenos Aires, Moldova are la activ 2 medalii de aur, cucerite de înotătoarea Tatiana Salcuțan și luptătorul Alexandrin Guțu. Țara noastră a cucerit mai multe medalii ca așa țări, precum SUA, Canada, Brazilia, Turcia sau Belarus, fiind pe locul 21 în lume!

15 octombrie, 06:18120
Alexandrin Guțu devine campion olimpic printre tineret

După ce a devenit campion mondial printre cadeți, luptătorul de stil greco-roman Alexandrin Guțu a cucerit aurul și la Jocurile Olimpice de tineret. La Buenos Aires, discipolul lui Roman Zgardan a obținut trei victorii în categoria de greutate 71 kg, cu columbianul Brandon Calle Perez, tunisianul Lamjed Maafi și rusul Stepan Starodubstev.

15 octombrie, 06:09110
Kroos, mesaj pentru Lopetegui: "Eu nu sunt Casemiro!"

Starul celor de la Real Madrid, Toni Kroos, a acordat un amplu interviu în care a vorbit despre situaţia de la echipa de club. Mijlocaşul german a spus că ar vrea ca Julen Lopetegui să îl folosească pe o poziţie mai ofensivă, similară celei pe care joacă la echipa naţională. "Eu nu sunt Casemiro" este mesajul lui Toni Kroos.

12 octombrie, 14:20300
25 federaţii de box din Europa s-au întrunit de joi la Roma

Un număr de 25 federaţii de box din Europa s-au întrunit de joi la Roma, cu scopul de a pregăti o strategie comună la Congresul AIBA, programat la Moscova (2-3 noiembrie), în contextul în care ''nobila artă'' riscă să fie exclusă de la Jocurile Olimpice.

12 octombrie, 13:50250
Michel Platini cere în justiţie dezvăluirea delatorului de la FIFA

Ex-preşedintele UEFA, Michel Platini, a depus o plângere la tribunal pentru a determina dezvăluirea indentităţii oficialului din cadrul FIFA care a făcut denunţul împotriva sa şi l-a împiedicat să candideze la alegerile forului internaţional din 2016, relatează Le Monde.

12 octombrie, 12:58190