articole recente

Unde și-a ascuns Cristiano Ronaldo banii obținuți din fraudă

Starul portughez şi anturajul său ar fi recurs la o inginerie financiară bine pusă la punct pentru a ascunde de fiscul spaniol o parte a veniturilor jucătorului. Mediapart asigură că Ronaldo a folosit un cont în Elveţia, deţinut de o firmă cu sediul în Panama, pentru a disimula 150 de milioane de euro. Aceste informaţii contrazic versiunea jucătorului, care susţine că a respectat întotdeauna legea, scrie realitatea.net.

Gaţcan, mulţumit de evoluția sa și a clubului în ultimul sezon

Căpitanul lui FC Rostov, Alexandru Gaţcan, este mulţumit de evoluția sa și a clubului în ultimul sezon. Pentru prima dată în istorie gruparea din Rostov a jucat în grupele Ligii Campionilor. Într-un cvartet cu adversari cu nume grele precum sunt Atletico Madrid, Bayern Munchen şi PSV Eindhoven, Formația rusă s-a clasat pe locul trei. FC Rostov a obţinut o victorie memorabilă în luna noiembrie a anului trecut, când a întrecut pe teren propriu cu 3-2 campioana Germaniei, Bayern Munchen.

UFC Străşeni are o nouă victorie în palmares


Discipolul antrenorului Alexandru Trohin, Anton Sergiu, va reprezenta Republica Moldova la campionatul european de lupte corp la corp „Russian Style Hand to Hand”, asta după ce săptămîna trecută, la campionatul intern cu acest gen de luptă, organizat în incinta Universităţii de Stat de Educatie Fizică și Sport, s-a clasat pe prima poziţie, anunță cu mîndrie Primăria mun. Strășeni.

Lupta pentru Cupele Europene începe din 29 iunie

Dacia Chișinău, Milsami Orhei și Zaria Bălți încep lupta în etapa preliminară a Ligii Europei din data de 29 iunie. Vicecampioana Moldovei în sezonul trecut a Diviziei Naționale, Dacia Chișinău, va întâlni macedonenii de la Șchendia. Meciul se va juca pe terenul de la Speia începând cu ora 19.00, în timp ce manșa a doua se va disputa pe 6 iulie la Tetovo, Macedonia.

Vasile Belous şi Alexei Zavatin s-au calificat în sferturile de finală ale Campionatelor Europene

Boxerii moldoveni Vasile Belous şi Alexei Zavatin şi-au asigurat prezenţa la Campionatele Mondiale ce vor avea loc în oraşul german Hamburg în perioada 23 august - 15 septembrie. Cei doi pugilişti s-au calificat în sferturile de finală ale Campionatelor Europene ce se desfăşoară în aceste zile la Harkov, în Ucraina.

Suporterii italieni au aruncat cu dolari falşi în portarul Donnarumma

Scene incredibile la Campionatul European rezervat fotbaliştilor de până la 21 de ani, competiție ce se desfăşoară în Polonia. Portarul echipei Italiei Gianluigi Donnarumma a avut probleme cu tiffozii ”squadrei azzurra” la partida din prima etapă a grupelor, cea cu Danemarca, drept urmare a faptului că a refuzat să-și prelungească contractul cu AC Milan, care îi oferea un salariu fabulos.