Antrenamentul de alergare de duminică al clubului Sporter
Antrenamentul de alergare de duminică al clubului Sporter

Duminică, 23 aprilie 2017, clubul de alergare Sporter Run invită sportivii amatori şi începătorii să participe la antrenamentul de alergare de duminică "Sunday Long Run", care va avea loc în cadrul pregătirilor pentru Balti Half Marathon...

2 zile în urmă 0
articole recente

Compania Heel a devenit partenerul semi-maratonului din Bălți

Cât de des în viața de zi cu zi ne confruntăm cu traume? Cu siguranță nu există om care să nu fi suferit traume casnice. Acestea pot fi lovituri, leziuni ale țesuturilor moi, contuzii, luxații și entorse.

Se întâmplă când facem reparații, mutăm mobilierul , scapam ciocanul peste picor, ne lovim - nimeni nu este asigurat de evitarea accidentărilor. Asemenea leziuni pot duce la diverse consecințe neplăcute, de la vânătăi nesemnificative , la leziuni grave. Într-adevăr, viața este plină de surprize. Ei bine, există Traumeel S - unguentul companiei Heel! În sfârșit, este din nou în vânzare în Moldova!

Moldovenii pot juca în turneul mondial de fotbal Neymar Jr’s Five

Cea mai inedită competiție de fotbal 5-la-5 revine în forță și în 2017. Cea mai bună echipă din Moldova ne va reprezenta la finala națională din România, unde vor avea șansa să se dueleze cu alte 15 echipe pentru un loc in finala mondială unde îl vor întâlni pe Neymar Jr., cel care a pus pe picioare ideea acestui proiect.

Înregistrează-te la primul semimaraton „Balti Half Marathon”

Mulți vor rămâne surprinși dacă vom spune că avem în Moldova un Sankt Petersburg al nostru. Deoarece acest orășel este amplasat pe ”bălți”, poartă același nume și este considerat „capitala de nord” a țării noastre. După cum v-ați dat seama este vorba despre orașul Bălți. Doar că „Petersburgul” moldovenesc este mult mai în vârstă decât cel rusesc, iar evenimentele care au avut loc în acest oraș au reușit să lase urme adânci în istoria mondială. 

Chișinăul va găzdui cursa mondială Wings for Life World Run

                                  ALEARGĂ ÎMPREUNĂ CU ÎNTREAGA LUME, ORIUNDE NU AI FI!
                                        DEVINO O PARTE A UNEI CURSE MONDIALE - 7 MAI, 14:00


Hai să alergăm împreună pentru cei care nu pot, pe 7 mai 2017, alături de lumea întreagă la Wings for Life World Run - APP RUN - Chișinău, prin intermediul aplicației de mobil* Wings for Life World Run.

Mircea Lucescu, criticat în presa din Rusia: Clubul a făcut o greşeală că nu l-a concediat

Antrenorul echipei Zenit Sankt Petersburg, Mircea Lucescu, a fost criticat sever în presa din Rusia, după eşecul suferit, duminică, împotriva liderului Spartak Moscova, cu scorul de 2-1. Jurnaliştii ruşi cred că antrenorul român ar fi trebuit să fie concediat încă de la începutul primăverii, scrie timpul.md

Maria Şarapova iese la atac după ce a fost criticată de celelalte jucătoare

Maria Şarapova a fost criticată de colegele şi colegii de breaslă după ce a fost suspendată pentru dopaj, iar atacurile s-au intensificat în ultima perioadă, când organizatorii turneelor WTA i-au făcut rusoaicei cadou mai multe wild carduri. Înainte de a se întorce pe teren, campioana în vârstă de 29 de ani iese la rampă cu un răspuns dur.

Academia Națională de Șah din Moldova a inaugurat un nou centru de șah în sectorul Râșcani

La 9 aprilie 2017, Academia Națională de Șah din Moldova, cu suportul Fundației Europene de Șah Kasparov, a organizat ”Ziua Ușilor Deschise”, cu genericul ”Dezvoltare personală prin șah”, eveniment dedicat lansării unui nou centru de predare-învățare-evaluare a șahului în sect. Râșcani al capitalei, situat pe strada Miron Costin 15/3.