29 aprilie 2018 - Ziua Faptelor Bune în Moldova!

Până la Ziua Faptelor Bune a rămas mai puțin de o săptămână și pregătirile pentru această zi importantă se apropie deja de sfârșit. Înregistrarea pentru participare este finalizată, întâlnirile cu voluntarii și coordonatorii s-au desfășurat deja, ceea ce înseamnă că suntem gata în data de 29 aprilie să umplem țara cu un val de bunătate, zâmbește și bucurie!

23 aprilie, 13:40170
Barcelona a câștigat al patrulea an la rând Cupa Spaniei

Barcelona a surclasat-o în finala Cupei Spaniei pe Sevilla cu scorul de 5-0 și a câștigat pentru a 30-a acest trofeu. Căpitanul echipei blaugrana, Andres Iniesta a urmărit finalul partidei cu lacrimi în ochi. Mijlocașul urmează să evolueze din sezonul viitor la echipa chineză Chongqin Dangdai Lifan.

23 aprilie, 07:29280
Constantin Ursu și-a asigurat cel puțin bronzul la Europene

Boxerul Constantin Ursu și-a asigurat cel puțin medalia de bronz la Campionatul European Under 18, care se desfășoară în Italia. Pugilistul din Chișinău a obținut a treia victorie și a ajuns în semifinale. În penultimul act, discipolul lui Tudor Ciobanu îl va întâlni pe rusul Ilia Popov.

23 aprilie, 07:11350
Programul evenimentului Hai Haiduci! by Salomon

Organizatorii festivalului de muzică și sport Hai Haiduci! by Salomon au pregătit o groază de activități interactive, iar Complexul Etno-Cultural Vatra, timp de două zile, pe 21 și 22 aprilie, se va transforma într-un adevărat orășel al distracției

20 aprilie, 14:43660