loading...

24 august
au rămas 2 zile

Purcari Wine Run este o sărbătoare sportivă, care include o cursă de alergare de tip trail de 10 km, seminare, master-class-uri, activități în aer liber, excursii, precum și degustări de vinuri și bucate naționale. Evenimentul sportiv se va desfășura timp de două zile în vinăria Chateau Purcari.

Cea de-a treia ediție oficială a „Purcari Wine Run” va avea loc în 24 august 2019. La cursa de tip trail pot participa toți sportivii doritori, amatori și profesioniști.

Organizatori: Organizația sportivă Sporter și cel mai popular panou de anunțuri gratuite - 999.md. Co-organizator - Chateau Purcari

purcari.winerun.md

Înregistrare
24 august
au rămas 2 zile

Pe 24 august, În cadrul celei de-al treilea ediții oficiale a cursei de alergare „Purcari Wine Run 2019", în zona viticolă Chateau Purcari vor fi organizat un camping.

 Prețul este de 500 de lei.

Purcari Camping include cazarea în cort și mămăliga-party.

Pentru deținătorii pachetului Purcari Camping va fi organizată Mamaliga Party, unde oaspeții vor putea să încerce gustările tradiționale și mai ales regina bucătăriei moldovenești - Mămăliga.

Campingul Purcari va pune la dispoziția vizitatorilor un restaurant, un magazin de firmă, precum și un duș în aer liber și WC.

Pachetul poate fi achitat pe site-ul purcari.winerun.md. 

Atenție

Pachetul Purcari Camping NU include:

-  Drumul (se achită suplimentar);

- Prânzul (pe teritoriu este un restaurant unde puteți lua prânzul);

- Participarea la cursa „Purcari Wine Run” 

- Cortul 

Înregistrare
28 septembrie
au rămas 37 zile

28 septembrie 2019 în cadrul Chișinău International Marathon va avea loc competiția de alergare pentru copii Kids Run Day. Startul va fi dat la ora 10:00 pe Piața Marii Adunări Naționale.

– La competiția de 400 m pot participa doar persoanele care au împlinit 5, 6 și 7 ani până sau în ziua desfășurării competiției. 

– La competiția de 800 m pot participa doar persoanele care au împlinit 8, 9 și 10 ani până sau în ziua desfășurării competiției. 

– La competiția de 1200 m pot participa doar persoanele care au împlinit 11 și 12 ani până sau în ziua desfășurării competiției.

– La competiția de 2000 m pot participa doar persoanele care au împlinit 13 și 14 ani până sau în ziua desfășurării competiției. 

Doritorii de a participa la competiție trebuie să acceseze pagina ”Înregistrare” pe site-ul oficial al evenimentului www.marathon.md

Înregistrare
Istorii simple. Ilie Dercaci

Iar noi continuăm seria de „Istorii Simple” din cadrul Maratonului Internațional Chișinău și, de această dată, în centrul atenției îl avem pe Ilie Dercaci, persoana care a reușit să ajungă la distanța de semimaraton cu ajutorul forței psihice.

21 august, 11:53190
Patru boxeri au fost desemnaţi cei mai buni la ”Cupa Independenţei”

Boxerii Iaroslav Ivanov (60 kg), Mihail Socinsky (91 kg), ambii din Polonia, Anton Stelimahov (Belarus) şi Davron Bozorov (69 kg, R. Moldova), câştigători în categoriile lor de greutate, au fost desemnaţi cei mai tehnici la turneul internaţional care s-a încheiat duminică, 18 august la Grimăncăuţi (Briceni), relatează MOLDPRES.

20 august, 09:44380