loading...

Calendarul competițional
Toate evenimentele
Toate dățile
Toate tipurile de sport
26 septembrie
au rămas 8 zile

26 septembrie 2020 în cadrul Chișinău International Marathon va avea loc competiția de alergare pentru copii Kids Run Day. Startul va fi dat la ora 10:00 pe Piața Marii Adunări Naționale.

– La competiția de 400 m pot participa doar persoanele care au împlinit 5, 6 ani până sau în ziua desfășurării competiției. 

– La competiția de 800 m pot participa doar persoanele care au împlinit 7, 8 ani până sau în ziua desfășurării competiției. 

– La competiția de 1200 m pot participa doar persoanele care au împlinit 9 și 10 ani până sau în ziua desfășurării competiției.

– La competiția de 2000 m pot participa doar persoanele care au împlinit 11, 12 și 13 ani până sau în ziua desfășurării competiției.  

Doritorii de a participa la competiție trebuie să acceseze pagina ”Înregistrare” pe site-ul oficial al evenimentului www.marathon.md

27 septembrie
au rămas 9 zile

Pandemia a dat peste cap multe planuri frumoase pe care ni le-am făcut cu toții: planuri de vacanță, planuri pentru activități distractive și, desigur, planuri pentru competiții sportive. Dar acesta nu este un motiv să renunțăm la sărbătoare! Deși suntem departe unii de alții, inimile noastre sunt împreună.

Pe 27 septembrie, vom alerga în diferite părți ale orașului, țării și planetei de dragul sportului, de dragul Maratonului Chișinău 2020: La distanță, dar împreună!

Îmbrăcați-vă tricoul de la Maratonul Chișinău sau de la orice alt eveniment organizat de Sporter. Astfel vom vedea de departe că sunteți prietenii noștri!

Alegeți oricare dintre aceste distanțe: 1,5 km, 5 km, 10 km, 21 km sau 42 km, iar pe 27 septembrie, exact la ora 9:00, luați startul împreună cu toată lumea!

Neapărat faceți poze și postați track-urile din timpul cursei pe orice rețea de socializare. Nu uitați să marcați paginile noastre @chisinaumarathon și @sportermd, etichetați cu #apartedarimpreuna, ca să știm că sunteți alături de noi!


Iar dacă doriți să vă nimeriți și voi în filmul de după maraton, trimiteți-ne un scurt filmuleț din timpul cursei dvs. la event@sporter.md. În plus, operatorii noștri vor fi prezenți în parcurile din Chișinău.

Nu uitați să vă înregistrați rezultatul (puteți face acest lucru folosind serviciul Strava) și să-l partajați pe rețelele de socializare.

7 februarie
au rămas 142 zile

Pe 7 februarie 2021, în beciurile vinăriei Mileștii Mici se va desfășura singura cursă din Europa pe o distanță de 10 km, la o adâncime de 80 de metri. La această cursă pot participa atât sportivii profesioniști, cât și amatorii. Înregistrarea la cursa „Mileștii Mici Wine Run 2021” a început. Nu ratați șansa să participați! Numărul participanților este limitat.

Câștigătorii vor primi premii și cadouri din partea partenerilor.

Dacă doriți să participați la eveniment, vă puteți înregistra pe site-ul: https://milesti.winerun.md/.

Cursa „Mileștii Mici Wine Run 2021” este organizată de organizația sportivă Sporter și cel mai mare panou de anunțuri din Moldova - 999.md.

26 mai Piata Marii Adunari Nationale

Chisinau Criterium 2019

Data și ora:
26 mai 2019 - 05:00

„Chișinău Criterium” revine! Pe 26 mai 2019, îi invităm pe toți cicliștii profesioniști și amatori să participe la cursa anuală de ciclism urban, care se va petrece pe străzile principale ale Chișinăului. 

Participanții urmează să depășească următoarele distanțe la alegere:

- 15 km MTB by Naturalis

- 30 km MTB & ROAD by Technosoft

- 60 km ROAD

În cadrul acestei competiții se va desfășura și cursa distractivă tradițională de 15 km – „Velo Fun by Skoda”, la care pot participa toți doritorii.

Punctul de start și de finiș este Piața Marii Adunări Naționale.

Vă puteți înregistra, accesând link-ul: https://criterium.md/ro/register

Organizatori: Sporter și 999.md.

Mai multe informații pe site-ul: https://criterium.md/ro/