Dante’s Hell Backyard Ultra 2022

PreviewImage

Dante’s Hell Backyard Ultra. Află câte cercuri are infernul tău.

Cu siguranță atunci când a scris Divina Comedie, Dante Alighieri urmărea scopul să inspire omenirea la dragoste și viața fără frică. Însă nici prin gând nu i-a trecut că opera sa ar putea inspira un grup de alergători din Moldova să organizeze unul din cele mai complexe și dure evenimente sportive – Ultra-trailul Dante’s Hell Ultra.


Competiția, care se va desfășura pe 22 octombrie 2022, va reuni alergători de anduranță, în încercarea de a depăși propriile limite și a afla Câte cercuri are infernul fiecărui din ei.


Cursa, de tip circuit, va avea loc în Suruceni, Ialoveni, pe o distanță de 6.7 km, cu diferența de nivel de 175 m. Startul fiecărui cerc va fi dat la oră fixă. Alergătorii vor avea la dispoziție 60 de minute pentru a parcurge cercul și a ieși la startul următorului cerc. Astfel, dacă sportivul finisează cercul în 45 minute, el va avea 15 minute pentru a se odihni și alimenta, dacă finisează cercul în 50 minute – 10 minute pentru pauză etc.


„Suntem siguri că printre membrii comunității RunMoldova și în afara ei sunt mulți doritori de a-și testa propriile forțe și rezistența psihologică. Dante Hell Ultra este perfect atât pentru dânșii, cât și pentru noi – ca organizatori. Traseul este unul pitoresc, de tip trail, cu urcări și coborâri, teren accidentat și o porțiune de asfalt. Vom sta la linia de Finiș până la ultimul alergător”, susține Sergiu Ipatii, autorul proiectului.


Ultimul alergător care va parcurge distanța fără concurenți, adică va alerga cercul în singurătate, va fi câștigătorul competiției.


https://www.facebook.com/events/1046319812613735

https://runmoldova.com/dantes-hell-backyard-ultra/regulament-si-traseu/

Înregistrează-te
Ialoveni, Suruceni,
22 Octombrie - 09:00
Înregistrează-te
Ultra
22 Octombrie 2022Simbata, 09:00
550 lei
0
0l.