loading...

Calendarul competițional
Toate evenimentele
Toate dățile
Toate tipurile de sport
9 februarie
au rămas 17 zile

Pe 9 februarie 2020, în beciurile vinăriei Mileștii Mici se va desfășura singura cursă din Europa pe o distanță de 10 km, la o adâncime de 80 de metri. La această cursă pot participa atât sportivii profesioniști, cât și amatorii. Înregistrarea la cursa „Mileștii Mici Wine Run 2020” a început. Nu ratați șansa să participați! Numărul participanților este limitat.

Atleților li se oferă două tipuri de pachete de start:

- pachet standard;

- pachet standard cu degustare.

Câștigătorii vor primi premii și cadouri din partea partenerilor.

Dacă doriți să participați la eveniment, vă puteți înregistra pe site-ul: https://milesti.winerun.md/.

Cursa „Mileștii Mici Wine Run 2020” este organizată de organizația sportivă Sporter și cel mai mare panou de anunțuri din Moldova - 999.md.

21 martie
au rămas 58 zile

Sîmbătă, 21 martie, la Chișinău va avea loc cea de-a șaptea ediție a campionatului de asamblare la viteză a puzzle-urilor „Puzzle Day”. La acest eveniment sunt invitați toți amatorii de puzzle-uri, care doresc să-și pună logica, atenția și viteza la încercare.

Dacă doriți să participați la campionat, adunați o echipă de 2-4 persoane, înregistrați-vă și selectați categoria în care doriți să concurați: amatori sau profesioniști. Pentru ambele categorii se aplică aceleași reguli, singura diferență fiind aceea că amatorii și profesioniștii vor avea puzzle-uri de dificultate diferită.

În ziua „X", participanții vor avea la dispoziție 2 ore și un puzzle de 500 de piese. Câștigă echipa care a  asamblat imaginea cel mai rapid. În cadrul campionatului vor fi desemnate câte o echipă de câștigători din ambele categorii, de aceea, toate echipele au șanse egale să obțină titlul de cei mai rapizi asamblatori de puzzle din Moldova.

„Puzzle Day” este o competiție de echipă, la care poate participa oricine - de la copii (începând cu vârsta de 7 ani), până la bunici. Pentru cei mici va fi amenajată o zonă specială de joacă.

Costul participării unei echipe (maximum 4 persoane): până pe 6 martie - 300 lei, începând cu data de 7 martie - 400 lei.

Organizatorii campionatului: cel mai popular forum pentru femei mama.md și panoul de anunțuri gratuite - 999.md.

P.S. Avem și un bonus plăcut pentru toți participanții! Puzzle-ul rămâne la voi, indiferent dacă echipa voastră a câștigat sau nu!

puzzleday.md

30 mai
au rămas 128 zile

Pe 30 mai 2020, la Chișinău va avea loc cursa de ciclism pentru tinerii sportivi - KIDS VELO RACE. Această cursă urbană este desfășurată atât pentru bicicliștii începători, cât și pentru cei profesioniști.

Tot de ce este nevoie pentru a deveni participant la cursă este o bicicletă pe două roți, o vârstă potrivită (de la 5 la 13 ani) și dorința de a le demonstra tuturor spiritul competitiv.

Participanții la cursa de ciclism pentru copii vor fi împărțiți în patru categorii de vârstă. Fiecare va avea propria distanță:


- 400 de metri pentru copiii de la 5 la 6 ani;

- 800 de metri – de la 7 la 8 ani;

- 1,2 km – de la 9 la 10 ani;

- 2 km – de la 11 la 13 ani.


Tinerii sportivi vor primi pachete de start cu un tricou și un rucsac, precum și o medalie de finisher. Băieții și fetele care vor lua primele trei locuri din categoria lor de vârstă, vor avea parte de premii și cadouri din partea partenerilor.

Linia de start - Piața Marii Adunări Naționale. Taxa de participare - 300 de lei. Pentru a participa la KIDS VELO RACE, înregistrați-vă aici!

Important! Cei mai mici participanți, precum și cei care încă nu se țin încrezători în șaua bicicletei vor putea folosi roțile laterale de sprijin.

13 iunie
au rămas 142 zile

La 13 iunie 2020, în parcul Valea Morilor din capitală va avea loc campionatul de triatlon pentru copii Kids Triumph. Evenimentul reunește așa discipline sportive cum ar fi înotul, ciclismul și alergatul. La Kids Triumph pot participa copiii cu vârstele cuprinse între 7 și 13 ani. Înregistrarea e deja deschisă, iar numărul participanților e limitat, de aceea grăbiți-vă să vă înscrieți!

Organizatorii au pregătit o probă specială pentru triatleții începători: copiii va trebui să treacă înot 200 m, apoi să meargă pe bicicletă 2,5 km, după care să alerge 1 km. Participanții la campionat vor primi un pachet de start și o medalie adevărată la finiș. Învingătorii vor fi premiați cu medalii, dar și cu daruri și surprize din partea partenerilor la eveniment.

14 iunie
au rămas 143 zile

În 14 iunie 2020, se va desfășura cel de-al treilea campionat de triatlon în aer liber Triathlon Triumph. La competiția, care combină trei discipline sportive (înot, ciclism, alergare) vor putea participa atât sportivii experimentați, cât și cei începători și amatori.


Participanții la campionat urmează să depășească trei distanțe, dintre care:


- Super Sprint: 400 de metri de înot, cursa de ciclism de 10 km și cursa de alergare de 2,5 km;

- Olympic: 1,5 km de înot, cursa de ciclism de 40 km și cursa de alergare de 10 km;

- Relay Olympic (cursa releu): 1,5 km de înot, cursa de ciclism de 40 km și cursa de alergare de 10 km;


Pe 13 iunie 2020, în cadrul campionatului se vor desfășura și competițiile pentru copii „Kids Triumph”. Tinerii triatloniști urmează să facă față unei probe de înot de 200 de metri, 2,5 km de ciclism și unei curse de alergare de 1 km.


Site-ul oficial al evenimentului: triumph.md

14 iunie
au rămas 143 zile

În 14 iunie 2020, se va desfășura cel de-al treilea campionat de triatlon în aer liber Triathlon Triumph. La competiția, care combină trei discipline sportive (înot, ciclism, alergare) vor putea participa atât sportivii experimentați, cât și cei începători și amatori.


Participanții la campionat urmează să depășească trei distanțe, dintre care:


- Super Sprint: 400 de metri de înot, cursa de ciclism de 10 km și cursa de alergare de 2,5 km;

- Olympic: 1,5 km de înot, cursa de ciclism de 40 km și cursa de alergare de 10 km;

- Relay Olympic (cursa releu): 1,5 km de înot, cursa de ciclism de 40 km și cursa de alergare de 10 km;


Pe 13 iunie 2020, în cadrul campionatului se vor desfășura și competițiile pentru copii „Kids Triumph”. Tinerii triatloniști urmează să facă față unei probe de înot de 200 de metri, 2,5 km de ciclism și unei curse de alergare de 1 km.


Site-ul oficial al evenimentului: triumph.md

19 iulie
au rămas 178 zile

«Glodiator Mud Race» - Cea mai tare cursă cu obstacole, care poate fi parcursă doar de adevărații gladiatori! O mare de energie, adrenalină și emoții extreme!

Pentru a primi dreptul de a purta numele de GLODiator, trebuie să parcurgi un traseu plin de obstacole, să treci prin foc și apă. Te vei confrunta cu noroi de toate tipurile, vei trece șanțuri adânci, și te vei târî sub sârmă ghimpată.

Doar acei care nu au frică să dea cu fața în glod, vor putea ajunge la finiș și vor primi medalia bine meritată.

Data desfășurării evenimentului  19 июля 2020. 

Între orele 8:00 și 14:00. Startul cursei la orele 10:00.

https://glodiator.md/ru/

19 iulie
au rămas 178 zile

„Glodiator Mud Race” este o cursă extremă în care nu doar că alergi 5 km prin noroi de-a lungul unui traseu dificil. Scopul tău este să ajungi la linia de finiș cu orice preț, depășind toate obstacolele: sârmă ghimpată, zid de anvelope, șanțuri pline cu glod și altele.

 

Și, din motiv că aceasta va fi deja cea de-a treia ediție a evenimentului, îți sugerăm să nu te aștepți că va fi la fel de ușor ca în anii precedenți. De data aceasta te așteaptă noi provocări și un traseu mai dificil, dar totodată interesant. La cursă poți participa individual, însă dacă dorești să te bucuri de cursă împreună cu prietenii, puteți participa împreună. Adună o echipă din patru persoane la fel de pregătite să treacă prin foc, apă și glod!

 

Nici tinerii amatori ai sporturilor extreme nu vor fi lăsați deoparte. Organizatorii îi invită pe copii să participe la cea de-a doua ediție a „Kids Glodiator”. În cadrul evenimentului, aceștia se vor putea bucura de un traseu un pic mai lung și de obstacolele mai dificile decât anul trecut, dar și de o mare de adrenalină și noroi, în care se vor putea scălda micuții!

19 iulie
au rămas 178 zile

Acum, Glodiator Mud Race este și pentru cei mai mici „luptători”! Pe 19 iulie, pe traseul moto Schinoasa va avea loc a două cursă prin noroi, cu obstacole, pentru copii - Kids Glodiator Mud Race. La această cursă pot participa tinerii sportivi și amatori ai modului sănătos de viață cu vârsta cuprinsă între 8 și 14 ani.

Special pentru participanții juniori va fi pregătit un traseu de 500 de metri cu obstacole neobișnuite, care le va permite să-și încerce puterile, să obțină medalia și să primească titlul de „Glodiator”. În afară de obstacole, la competiție participanții vor avea parte de multe emoții vii, o groază de drive și adrenalină. Și nimeni nu te va certa pentru că te-ai tăvălit prin noroi! 

5 septembrie
au rămas 226 zile

Purcari Wine Run este o sărbătoare sportivă, care include o cursă de alergare de tip trail de 10 km, seminare, master-class-uri, activități în aer liber, excursii, precum și degustări de vinuri și bucate naționale. Evenimentul sportiv se va desfășura timp de două zile în vinăria Chateau Purcari.

Cea de-a patra ediție oficială a „Purcari Wine Run” va avea loc în 5 septembrie 2020. La cursa de tip trail pot participa toți sportivii doritori, amatori și profesioniști.

Organizatori: Organizația sportivă Sporter și cel mai popular panou de anunțuri gratuite - 999.md. Co-organizator - Chateau Purcari.

purcari.winerun.md

26 septembrie
au rămas 247 zile

26 septembrie 2020 în cadrul Chișinău International Marathon va avea loc competiția de alergare pentru copii Kids Run Day. Startul va fi dat la ora 10:00 pe Piața Marii Adunări Naționale.

– La competiția de 400 m pot participa doar persoanele care au împlinit 5, 6 ani până sau în ziua desfășurării competiției. 

– La competiția de 800 m pot participa doar persoanele care au împlinit 7, 8 ani până sau în ziua desfășurării competiției. 

– La competiția de 1200 m pot participa doar persoanele care au împlinit 9 și 10 ani până sau în ziua desfășurării competiției.

– La competiția de 2000 m pot participa doar persoanele care au împlinit 11, 12 și 13 ani până sau în ziua desfășurării competiției.  

Doritorii de a participa la competiție trebuie să acceseze pagina ”Înregistrare” pe site-ul oficial al evenimentului www.marathon.md

27 septembrie
au rămas 248 zile

Cea de-a șaselea ediție a „Maratonului Internațional Chișinău” se va desfășura pe 27 septembrie 2020, de-a lungul străzilor centrale ale capitalei Republicii Moldova. Participanții urmează să depășească următoarele distanțe la alegere:

- Maraton (42 km 195 m);

- Semimaraton (21 km 0975 m);

- Cursa de 10 km;

- Cursa de 5 km;

- Fun Run (1,5 km);

Pe 26 septembrie, în cadrul evenimentului sportiv, se va desfășura cursa de alergare pentru tinerii sportivi „KIDS RUN DAY”.

Reamintim, la cel de-al cincelea „Maraton Internațional Chișinău” au participat reprezentanți din 50 de țări, printre care Slovacia, Australia, SUA, Elveția și Federația Rusă. În total, la evenimentul sportiv au participat 19.000 de persoane.

Site-ul oficial al maratonului: www.marathon.md 

24 august XStyle

Kayaking la Nordul Moldovei

Data și ora:
24 august 2019 - 03:00, 25 august 2019 - 03:00, 26 august 2019 - 03:00, 27 august 2019 - 03:00
Locul:

Data-limită de înregistrare în acest tur este 19 august! Acest lucru este legat de necesitatea perfectării permiselor de aflare în zona de frontieră.

De sărbătorile de august vă invităm într-o aventură absolut deosebită, frumoasă, una de neuitat! Ne așteaptă 4 zile de kayaking și excursii pe cea mai curată și pitorească porțiune a Nistrului: de la Naslavcea până la Cremenciug (în total 64 km pe apă).

În 4 zile de sărbători vom avea parte de natura înfloritoare de august, multe locuri de neuitat, stânci și defilee impresionante, biserici rupestre, prieteni vechi și noi, impresii unice. Distanța totală a traseului parcurs cu kayakuri va constitui 64 km. Ne așteaptă o atmosferă deosebită a meleagurilor natale, o frumusețe rară a locurilor unde vrei să te întorci din nou și din nou! 

În această călătorie ne așteaptă:

- parcurgerea celei mai frumoase și curate zone ale Nistrului pe kayakuri noi confortabile!; 

- multiple excursii pedestre în cele mai pitorești locuri ale țării noastre: Naslavcea, mănăstirea și defileul de la Calarașovca, mănăstirea și peștera Rudi ș.a.;

- 3 nopți în corturi pe poieni pitorești pe malul Nistrului;

- o mică tombolă cu câteva premii de la organizatori;

- și multe-multe altele!

Aici puteți vedea un mic reportaj din tura pe Nistru cu kayakurile noastre: https://www.youtube.com/watch?v=o0j2XB_nhtQ

Iar aici pozele din cadrul turei de iunie: https://www.facebook.com/xstylemd/photos/?tab=album&album_id=2516835255014445

PROGRAM

24 august (sâmbătă)

Plecarea la ora 07:30 de la sediul X-style (bd. Gr. Vieru 27). Aproximativ la ora 11 ajungem în satul Naslavcea – cel mai nordic punct al țării noastre. Este un loc absolut fascinant cu multiplele monumente ale naturii și rezervație peisagistică. La sosire în Naslavcea asamblăm kayakurile, trecem instructajul, după ce luăm prânzul și mergem să vizităm renumitul Lac Albastru din Cariera de orgalit inundată. După finisarea excursiei revenim la kayakuri și ieșim pe apă. Facem 8 km pe apă până la satul Verejeni, unde punem corturile pe o poiană frumoasă pe malul Nistrului. Facem focul de tabără, pregătim cina și ne bucurăm de o seară frumoasă.

25 august (duminică)

Deșteptarea, micul dejun. După dejun ne pornim în excursie spre un defileu impresionant pe lângă satul Verejeni. Revenim la locul de campare, strângem tabăra și ieșim pe apă. Urmează kayakingul pe porțiunea Verejeni – Calarașovca (22 km), pe traseu vom face oprire de prânz. Seara ajungem la Călărășeuca, luăm cina și facem excursie la mănăstirea și defileul de lângă sat care se află chiar pe malul abrupt al Nistrului și fac parte din rezervaţia naturală Călărășeuca.  

26 august (luni)

Deșteptarea, micul dejun. Strângem tabăra și facem kayaking până la satul Rudi (11 km). Ajungând aici facem un popas de prânz și ne pornim în excursia spre mănăstirea, peștera și defileul de la Rudi (distanța parcursă pe jos va constitui 10 km). După excursie mai mergem pe apă 6 km până la satul Tătărăuca, ajungem pe locul de campare, facem cina și ne odihnim.

27 august (marți)

Deșteptarea, micul dejun. Aztăzi ne așteaptă kayaking pe toată ziua până la satul Cremenciug (în total 16 km) cu o oprire de prânz pe malul Nistrului. După masă dezasamblăm kayakurile și ne pornim spre casă, ajungem în Chișinău până la ora 21.

IMPORTANT

- Acest tur este accesibil oricărui om sănătos și activ. Experiența anterioară de kayaking nu este necesară. Programul este unul bine gândit și intens și va fi interesant atât începătorilor, cât și persoanelor cu experiență.

- Vom merge pe kayakuri noi (!) de 2 și 3 locuri (Neris Alu, Neris Smart, Taimen) asigurate cu protecția completă de la ploaie! Fiecare participant se asigură cu un loc confortabil în kayak, vestă de salvare și spațiu 20-30 l în husă ermetică pentru transportarea lucrurilor valoroase. 

- Copiii până la 16 ani se admit numai cu condiția însoțirii de către părinți. 

- Pentru participarea la această tură este obligatorie perfectarea permiselor de aflare în zona de frontieră cu Ucraina (se perfectează prin intermediul agenției pentru toți participanții).

ECHIPAMENT NECESAR

- un set de haine pentru kayaking (o geacă ușoară, de dorit impermeabilă, pantaloni sau șortici comozi care acoperă genunchii), încălțăminte comodă (sandale, botine din neopren, etc.);

- îmbrăcăminte comodă pentru tabără și excursii;

- echipament pentru camping (loc în cort, sac de dormit, covoraș);

- lanternă frontală;

- veselă personală (farfurie, cană, lingură);

- geantă / rucsac pentru transportarea bagajelor personale;

- cremă de soare, ochelari de soare;

- trusă medicală individuală;

- buletin (obligatoriu);

- repelente;

- bună dispoziție :)

Participanții își asigură echipamentul de campare (corturi, saci de dormit, covorașe). În cazul în care acest echipament lipsește este posibilitatea de închiriere în X-style. Atenție: dacă mergeți cu noi pentru prima oară, echipamentul în chirie se oferă gratuit! (în limita stocului disponibil).

PREȚ pentru această tură de 4 zile în regimul ”All inclusive”: 

- 129 EUR în cazul înregistrării și achitării turului până la 11 august inclusiv;

- 135 EUR în cazul înregistrării între 12-19 august.

Reduceri pentru copii

În acest preț intră practic TOT inclusiv mâncare:

- Transport Chișinău – Nistru – Chișinău;

- Loc într-un kayak nou cu veslă, vestă de salvare și spațiu în husă ermetică pentru lucruri valoroase;

- Instructajul necesar și însoțirea grupului de către un instructor experimentat cu bună cunoaștere a zonei;

- Toate mesele conform programului începând cu prânzul din prima zi și terminând cu prânzul din ultima zi (pregătite la rug);

- Folosirea echipamentului comun;

- Asigurare medicală pentru sporturi extreme;

- Consultații necesare;

- Experiență unică și impresii de neuitat!

Suplimentar:

- Chiria echipamentului necesar (după caz)

- Cheltuieli personale

ATENȚIE: numărul de locuri este limitat!

Pentru înscriere este necesară achitarea unui avans în mărime de 30% de la prețul turului. Vă atenționăm asupra faptului că în cazul retragerii din tur cu 7 zile înainte de ora plecării și mai târziu, din orice motiv, banii nu se returnează. Excepție: dacă găsiți în locul Dvs-ră un alt participant. Avansul poate fi achitat în magazinul X-style sau prin orice terminal RUNPAY, în secțiunea "Turism şi Bilete" (https://myrunpay.com/operator?id=1042). Plata se face prin introducerea numărului de telefon și indicarea sumei. Nu se percepe comision.

Detalii și înscrieri la tel. 069536407, prin pagina https://www.facebook.com/xstylemd/ sau e-mail travel@xstyle.md

Turul este organizat de agenția licențiată Summit Trek SRL. 

Alte călătorii cu X-style:

România 2500+ Ascensiunea pe vf. Moldoveanu, masivul Făgăraș https://www.facebook.com/events/430490537547359/

Transfăgărașul pe bicicletă https://www.facebook.com/events/477588166307899/

Perlele ascunse ale Bucegilor https://www.facebook.com/events/2389003607822308/

România 2500+ Ascensiunea pe vf. Negoiu, masivul Făgăraș https://www.facebook.com/events/217448485842422/

Drumeție în munții Retezat de 4 zile (24-27 august, detaliile vor apărea în curând)

Expediție în Peru https://www.facebook.com/events/346431935784351/

Expediție în Nepal, trekking spre Everest Base Camp https://www.facebook.com/events/735566153473675/

Și multe altele https://www.facebook.com/xstylemd/events/

Ne vedem pe Nistru!

Evenimente asemănătoare

27 septembrie
au rămas 248 zile

Cea de-a șaselea ediție a „Maratonului Internațional Chișinău” se va desfășura pe 27 septembrie 2020, de-a lungul străzilor centrale ale capitalei Republicii Moldova. Participanții urmează să depășească următoarele distanțe la alegere:

- Maraton (42 km 195 m);

- Semimaraton (21 km 0975 m);

- Cursa de 10 km;

- Cursa de 5 km;

- Fun Run (1,5 km);

Pe 26 septembrie, în cadrul evenimentului sportiv, se va desfășura cursa de alergare pentru tinerii sportivi „KIDS RUN DAY”.

Reamintim, la cel de-al cincelea „Maraton Internațional Chișinău” au participat reprezentanți din 50 de țări, printre care Slovacia, Australia, SUA, Elveția și Federația Rusă. În total, la evenimentul sportiv au participat 19.000 de persoane.

Site-ul oficial al maratonului: www.marathon.md 

26 septembrie
au rămas 247 zile

26 septembrie 2020 în cadrul Chișinău International Marathon va avea loc competiția de alergare pentru copii Kids Run Day. Startul va fi dat la ora 10:00 pe Piața Marii Adunări Naționale.

– La competiția de 400 m pot participa doar persoanele care au împlinit 5, 6 ani până sau în ziua desfășurării competiției. 

– La competiția de 800 m pot participa doar persoanele care au împlinit 7, 8 ani până sau în ziua desfășurării competiției. 

– La competiția de 1200 m pot participa doar persoanele care au împlinit 9 și 10 ani până sau în ziua desfășurării competiției.

– La competiția de 2000 m pot participa doar persoanele care au împlinit 11, 12 și 13 ani până sau în ziua desfășurării competiției.  

Doritorii de a participa la competiție trebuie să acceseze pagina ”Înregistrare” pe site-ul oficial al evenimentului www.marathon.md

5 septembrie
au rămas 226 zile

Purcari Wine Run este o sărbătoare sportivă, care include o cursă de alergare de tip trail de 10 km, seminare, master-class-uri, activități în aer liber, excursii, precum și degustări de vinuri și bucate naționale. Evenimentul sportiv se va desfășura timp de două zile în vinăria Chateau Purcari.

Cea de-a patra ediție oficială a „Purcari Wine Run” va avea loc în 5 septembrie 2020. La cursa de tip trail pot participa toți sportivii doritori, amatori și profesioniști.

Organizatori: Organizația sportivă Sporter și cel mai popular panou de anunțuri gratuite - 999.md. Co-organizator - Chateau Purcari.

purcari.winerun.md