Trening Online de Caritate

PreviewImage

Pentru a avea suficientă forță pentru orice sarcină, trebuie să vă mențineți într-o formă bună! Super antrenorul nostru Dorian Porcesco știe cum să facă acest lucru, astfel încât să nu se plictisească și să se transforme într-un obicei invizibil (dar de neînlocuit!). Dorian a făcut sport toată viața și poate, a descoperit chiar sursa veșnicii tinerețe. Dar, mai surprinzător, el își împărtășește cu bucurie secretele, pe care le vom face vineri, 14 mai la ora 11:00 pe pagina Sporter.

Vă invităm să vă alăturați live-ului, plin de sfaturi și exerciții utile, condus de antrenorul profesionist Dorian Porcesco!

Live este absolut gratuit, dar este caritabil. Ne face plăcere să vă anunțăm că suntem în etapa finală de strângere de fonduri pentru Vitalie Cebotaru, care în februarie, împreună cu Rubiconistii, a alergat 12 km în galoși. Casa a fost găsită! Rămâne să adunam doar 20.000 de lei, iar o familie numeroasă își va găsi în sfârșit colțul cald și acoperișul deasupra capului.

Nu uitați, pe 14 mai la ora 11:00 pe pagina Sporter așteptăm pe toată lumea în direct, care va fi găzduită de Dorian Porcesco!

P. S. Toată lumea +50 în karma pentru sport! Și +100 pentru caritate!

Chișinău, str. Calea Orheiului, 28/1