Cel mai mare turneu global de League of Legends 1vs1 - Red Bull Solo Q – revine în Moldova

Moldova își va desemna campionul care va lupta pentru titlul mondial Red Bull Solo Q 2021 râvnit de jucători din peste 35 de țări. Red Bull Solo Q – cel mai mare turneu global de League of Legends 1vs1 - îi invită pe toți jucătorii la o bătălie strategică, ,,pe viață și pe moarte’’, în care aptitudinile individuale fac diferența!

Moldova, ești gata de luptă?

Turneul național începe cu o etapă de calificare online care se va desfășura la data de 29 Mai. Primii 8 jucători din etapa de calificare avansează în Finala Națională, care se va desfășura offline, pe 30 Mai 2021 în hub-ul Artcor. Câștigătorul Finalei Naționale va reprezenta Moldova în cadrul Finalei Regionale și de ce nu în Finala Mondială. 

Meciurile din calificări se joacă în sistemul “Best of One” (BO1), Single Elimination, semifinalele se joacă în sistemul Best of Three” (BO3) iar Finala se joacă in sistemul Best of Five (BO5).Modul de joc este 1v1, Blind Pick, iar harta Summoner’s Rift, Top Lane. Pentru a câștiga un meci trebuie să realizezi un „First Blood”, să distrugi turnul adversarului sau să ucizi 100 de creepi.

Înscrierile în cadrul Red Bull Solo Q Moldova se pot face pe redbull.com/soloqmoldova .


  • 29 mai 2021 - Etapa de Calificare 

  • 30 mai 2021 – Finala Națională

Datorită parteneriatului cu Riot Games, câștigătorul Red Bull Solo Q va lua parte la unul dintre cele mai anticipate evenimente de esports ale anului - League of Legends All-Star 2021


Red Bull Solo Q este organizat  în Moldova cu ajutorul prietenilor noștri de la Artcor care ne oferă cu mare drag acces la o locație faină, de asemenea și echipa Crunchyroll, care vă oferă șansa să jucați vizionați anime și să citiți manga pe cea mai populară platformă de streaming din lume, alături de alți 70 milioane fani, Enter unde găsești tot de ce ai nevoie pentru victorii legendare și CYBER.MD care va asigura o bună desfășurare a evenimentului si fairplay!


Despre Red Bull esports și gaming

Red Bull Solo Q face parte din universul internațional Red Bull de esports, din care face parte streamer-ul Ninja și echipa OG - câștigătoare a turneului Dota 2 World Champions 2019. Descoperă mai mult conținut Red Bull din esports pe redbull.com/esports și redbull.com/gaming.

sursă:redbull.com
0