Visa — partener oficial al Orhei Triathlon Triumph

Visa, lider în domeniul tehnologiilor de plată, va susține Campionatul de triatlon – Triathlon Triumph 2021 la distanță olimpică în calitate de partener oficial.

Compania Visa este lider mondial în domeniul plăților digitale. Misiunea sa este de a conecta lumea printr-o rețea de plăți inovatoare, fiabilă și sigură, precum și de a dezvolta în mod sistematic sectorul de afaceri și economia globală în ansamblu.

Visa acordă o atenție sporită inovațiilor, care pot fi numite pe bună dreptate un catalizator pentru o creștere rapidă. Cea mai recentă rețea tehnologică globală VisaNet oferă plăți fiabile și sigure în întreaga lume și poate procesa peste 65.000 de tranzacții pe secundă. Astăzi, aproape orice dispozitiv este capabil să efectueze plăți, ceea ce aduce societatea mai aproape de un viitor fără bani în numerar — pentru toți și peste tot în lume.

Pe măsură ce are loc trecerea de la tehnologiile analogice la cele digitale, Visa își folosește brandul, rețeaua, produsele și experții pentru a realiza o transformare a comerțului.

Visa îi invită pe toți doritorii să participe la Triathlon Triumph 2021, care va avea loc pe 4 iulie în Parcul OrheiLand din Orhei. Competiția este pentru cei cărora le place să-și stabilească obiective ambițioase și să le folosească în calitate de noi oportunități pentru transformarea lor!

 

Mai multe informații despre serviciile Visa Inc. le puteți găsi pe site-ul usa.visa.com/about-visa sau https://www.visa.com.ua.

Facebook: https://www.facebook.com/VisaUA

sursă:sporter.md
0