20 ani brandul Linella este mai mult decât un supermarket

 Chisinau International Marathon revine în străzile principale din Chișinău. Pe 17 octombrie, dăm startul celui mai important eveniment de alergare din Moldova. 

20 ani brandul Linella este mai mult decât un supermarket. De 20 ani sunt aproape pentru a îmbunătăți tuturor viața de zi cu zi, în cele mai importante momente. Susțin obiceiurile sănătoase, fapt care demonstrează și implicarea din acest an ca partener în cadrul Chisinau International Marathon 2021. Deja al 3-lea an, cu o zi înainte de maraton Linella este partener titular Pasta Party, iar în ziua maratonului aduce porția de energie cu fructe proaspete pe traseu, care vor asigura energia necesară tuturor alergătorilor.

Vă reamintim, Chisinau International Marathon este o competiție pentru toți cei care doresc să alerge și pot face acest lucru. Atleții profesioniști și alergătorii amatori pot alege una dintre cele 4 distanțe competitive: 5 km, 10 km, 21 km și 42 km. De asemenea, în cadrul maratonului se desfășoară cursele competitive pentru copii Kids Run Day.

Pentru mai multe informații accesați marathon.md.

sursă:sporter.md
0