Compania Magic Party dăruiește fericire copiilor și realizează vesele lor


Compania Magic Party deja timp de 8 ani dăruiește fericire copiilor și realizează vesele lor! Noi vă oferă idei originale și magiei pentru petrecerea voastră!

Copiii idolatrizează personajele fictive din desenele animate populare, deoarece acestea expun un model educativ de stil de viață, iar Magic Party este compania care urmărește preferințele generațiilor tinere, tendințele în domeniu și satisface dorințele copiilor, organizând cele mai tari petreceri cu personajele preferate. Anul acesta noi am bucurat copiii cu următoarele personaje noi: Among Us, moderatorii TikTok, Buzz Lightyear, LOL OMG și alți eroi.

Pe 7 octombrie se mai adaugă programul Pop-it Party!

Dacă sunteți în căutarea magiei pentru petrecerea voastră, Magic Party oferă idei originale pentru o petrecere de neuitat. Contactează Magic Party (+373 782 32 777) și împlinește visul copilului tău invitând la petrecere personajele sale preferate cu care distracția este garantată. 

Programele oferite sunt pline de originalitate, nestandardizate. Animatorii sunt actori și dansatori profesioniști talentați, răbdători și iubitori de copii, pregătiți mereu să-i uimească jucând rolul eroilor fictivi într-un mod desăvârșit calitativ, realmente”, se spune într-un comunicat de presă.

Noi am deschis Magic Club – spațiu predestinat petrecerilor distractive cu personaje din poveste și moderatori pentru copii și adolescenți, dotat cu foto zonă; cameră de relaxare pentru părinți, spațiu de poveste unde are loc distracția, karaoke, mini discotecă și show cu lumini colorate. 

Abonați-vă la rețelele noastre sociale și urmăriți toate noutățile! 

Concentrează magia în viața copilului tău!

sursă:sporter.md
0