În Moldova vor avea loc noi lupte de box profesional

Pe 26 februarie, în Republica Moldova va avea loc cel de-al doilea eveniment Arena Boxing Promotion. Luptele boxerilor profesioniști vor fi organizate în capitala republicii - Chișinău, iar evenimentul în sine va avea loc sub egida Federației de box din Moldova.

Potrivit organizatorilor, Moldova Boxing Series-2 va delecta cu confruntări incitante, atît între tinerii luptători care își încep calea în boxul profesionist, cît și între sportivii experimentați care au în palmares mai multe lupte grele.

Programul evenimentului include 12 lupte profesionale, precum și întîlniri ale boxerilor amatori din Albania, Israel și Moldova.

În lupta principală a serii se vor întîlni vechii rivali: Ivan Petrov din Comrat și Mihail Dutcenco din Tiraspol. Lupta va avea loc conform formulei de 6 runde a cîte 3 minute.

Pentru prima dată, Ivan și Mihail s-au întîlnit în ring în decembrie 2018. Atunci, într-o luptă de 4 runde, Petrov a cîștigat printr-o decizie divizată a judecătorilor. În acea seară, și opiniile amatorilor de box au fost împărțite: unii l-au văzut învingător pe Ivan, alții l-au declarat victorios pe Mihail, iar alții în general au considerat că lupta s-a terminat cu remiză...

Din păcate, din cauza epidemiei de coronavirus, luptele vor avea loc din nou fără spectatori. Mai tîrziu, fanii vor putea vedea un videoclip al evenimentului.

sursă:boxing.md
0