Motoland Partener Oficial al Chisinau International Marathon 2021

Din pasiune creat - prin muncă dezvoltat. Motoland a început dintr-o afecțiune enormă față de motoare, și din entuziasmul de a face cultura moto mai cunoscută în Republica Moldova.

Punctul de pornire a fost un automobil din cabina căruia se vindeau piese chineze, după ce a fost deschisă o gheretă mică, apoi primul magazin, și pas cu pas Motoland a devenit cea mai mare rețea de magazine moto din Moldova.

Deoarece ideea principală a fost răspindirea culturii moto pe întreg teritoriu al țării, fondatorii au făcut tot posibilul ca tehnica să fie accesibilă pentru fiecare, ca oricine să își poată găsi ceva după preferințele sale. Efortul și dragostea depusă au adus roade și acum Motoland este cel mai mare importator și distribuitor de brand-uri cu renume internațional. Motociclete, biciclete, ATV-uri, scootere, JetSki, snowmobile, motoare de bărci, tehnică agricolă la rând cu consumabile de înaltă calitate, echipament și multe altele - toate acestea acum pot fi găsite în Motoland.

Având peste 40 de ani de experiență și o gamă mai mult decât vastă, Motoland continuă să se dezvolte și să deschidă magazine pe întreg teritoriu al țării pentru a aduce cultura moto, dorința de a explora ceva nou, și de a evada obișnuitul. Echipa Motoland cu peste 80 de lucrători în frunte cu fondatorii lucrează și evoluează în fiecare zi pentru ca fiecare să poată ocoli cotidianul monoton, și încearcă să schimbe viziunea oamenilor la 360 asupra sportului cu motoare, culturii moto, și a modului de recreare activ.

Motoland este o companie multi-brand care oferă clienților săi nu doar o diversitate considerabilă de tehnică moto, dar și tot felul de echipamente (sporturi cu motor, sporturi nautice, turism, călătorii, activități în aer liber etc.). Clienții companiei sunt deserviți de către mecanici și ingineri profesioniști în service centru calificat și pot conta întotdeauna pe disponibilitatea pieselor de schimb originale.

Din necesitatea de a satisface nevoile clienților și de a oferi o gamă mai largă de servicii, compania își extinde anual asortimentul de mărfuri, datorită acestui fapt în Motoland, pe lângă toate produsele menționate mai sus, puteți găsi o gamă largă de tehnică agricolă, mărfuri pentru ciclism / apă / munte, precum și transport electric. O politică de prețuri, reduceri și creditare bine dezvoltată oferă tuturor oportunitatea de a deveni clientul nostru și de a deveni parte a lumii moto.

Compania este în continuă creștere și dezvoltare, se deschid filiale noi atât în Moldova, cât și peste hotarele ei. Anual Motoland devine reprezentant al mai multor branduri de top, încântând și surprinzând clienții cu produse de calitate, confirmând și consolidând astfel poziția sa.

Motoland este reprezentantul oficial a mai multor branduri mondiale precum (Yamaha, Honda, BRP, Can-Am, CfMoto, Beta, Acerbis, Fox, Alpinestars, Airoh, Ariete, Oxford, Nolan, Nordcap, Rev'it, Sidi, Shift, Shoe, Motorex, Motul, etc.).

sursă:sporter.md
0