Orice-ar fi, Fun Run va avea loc!

Pentru noi este un eveniment grandios, pentru că Fun Run este mai mult decât o cursă de 1,5 km. Este începutul unei relații minunate, pure și sănătoase cu sportul, cu un stil de viață sănătos. Fiecare ediție a cursei Fun Run este o mică sărbătoare autonomă, parte dintr-un weekend sportiv grandios. Și de aceea suntem atât de bucuroși că nu mai putem ascunde această explozie de bucurie! Ura! Orice-ar fi, Fun Run va avea loc!

Este deja pentru a șaptea oară când ne adunăm pe străzile centrale ale capitalei, ceea ce este un motiv de bucurie și pentru noi, și pentru întreaga țară. Cea mai spectaculoasă, cea mai frumoasă și cea mai distractivă cursă va avea loc, în mod tradițional, concomitent cu cursele competitive. 

Te poți înregistra la Fun Run chiar acum, iar participarea, ca întotdeauna, este gratuită! 

Fiecare participant va primi garantat un tricou pentru ca mai apoi, în timpul antrenamentelor în parc, să se facă observat și să-i recunoască pe alți participanți la cursă. Și asta pentru că sportul unește oamenii, iar Fun Run îi implică într-un scop comun și foarte util. 

Vrei să alergi un maraton în toată legea? Atunci nu mai aștepta, alege chiar azi o distanță competitivă și începe să te antrenezi! Îți punem la dispoziție distanțele de 5, 10, 21 și 42 km, iar tu alege-o pe cea care îți place. 

Let's have FUN, let's RUN! 

Pe 16 și 17 octombrie, vă așteptăm pe toți-toți-toți în centrul capitalei noastre.

P. S. Apropo, poți participa nu doar purtând adidași. Încearcă să depășești distanța pe role, pe scuter sau mergând pe mâini!

sursă:sporter.md
0