Scuze ridicole de nu a participa la maraton

Recunoaște, dar tu cum te justifici când ești invitat să participi la „Maratonul Internațional Chișinău”, care va avea loc pe 25 septembrie: nu pot și nu știu cum, nu m-am antrenat, nu-mi place să alerg, am un loc de muncă / familie / copii / câine? Acestea sunt doar niște scuze neserioase și, cu siguranță, nu sunt un motiv pentru a refuza să participi. Iar acum îți vom spune de ce!

1. Eu nu voi putea alerga un maraton întreg

Nici nu este nevoie să o faci! Dacă nu dorești să alergi un maraton sau semimaraton întreg, să știi că „Maratonul Chișinău” are și alte distanțe: 10 km sau 5 km. Cu acestea se poate descurca oricine, fără să aibă vreo pregătire serioasă. Iar dacă și asta ți se pare mult, atunci, poți participa la cursa distractivă „Fun Run” de 1,5 km, care este ușor de parcurs chiar și de cei care nu au alergat niciodată.

2. Nu am cu cine să particip

Noi suntem siguri că fiecare are un prieten, care duce un mod de viață sănătos. De ce nu l-ai lua cu tine? Și dacă nu ai unul, maratonul este o ocazie excelentă de a-ți face cunoștințe noi. Alergătorii sunt cei mai prietenoși sportivi și, din moment ce „Maratonul Chișinău” este și internațional, poți să îți faci un prieten nou din alt oraș sau dintr-o țară străină.

3. Nu am timp să mă antrenez

Suntem de acord. Maratonul sau semimaratonul necesită o pregătire serioasă. Acesta nu este  o simplă plimbare prin parc. Dar, pentru a nu te istovi de puteri după 10 sau 5 km, vor fi suficiente mai multe promenade regulate la pas rapid. Sau acordă-ți 20 de minute de 3 ori pe săptămână pentru un antrenament de alergare rapidă.

4. Am copii și nu am cu cine să-i las

Poți să-i iei cu tine! Iar cel mai bine ar fi să-i înregistrezi și pe ei la „Kids Run Day”. „Maratonul Chișinău” este o sărbătoare de familie, așa că pregătim o mare de distracție și pentru copii.

5. Nu am haine potrivite

Tot ce se cere de la tine este să ai o pereche de adidași confortabili, pantaloni scurți sau pantaloni, iar de la noi - un tricou stilat de marcă, pe care îl vei primi în pachetul de start.

6. Nu-mi reușește și nu pot

Alergatul este la fel de natural ca și respirația! În plus, acum există atât de multe aplicații pentru antrenamente independente, trebuie doar să le descarci. Prin urmare, nu căuta scuze, ci pur și simplu începe să practici un stil de viață sănătos.

Ei bine, iată că nu au mai rămas nici un fel de scuze. Deci, acum poți alege fără grijă distanța la care dorești să participi și să te înregistrezi la „Maratonul Internațional Chișinău”.

sursă:sporter.md
0
Top evenimente