Sportul este una dintre valorile principale corporative ale companiei Puma Moldova

În calitate de susținător al promovării sportului ca parte integrantă a unui mod de viață sănătos, Puma Moldova patronează Maratonul Internațional Chișinău 2021.

Sportul este una dintre valorile principale corporative ale companiei Puma Moldova, din acest motiv, este esențial ca o echipă tânără și atletică să sprijine dezvoltarea sportului masiv în țară.

Datorită efortului nostru nesfârșit de a dezvolta sportul, suntem "mereu mai rapizi" (forever faster). PUMA țintește sus, iar atunci când își atinge obiectivele, țintește și mai sus. Toate aceste eforturi sunt pentru ca să fie cel mai rapid brand sportiv din lume.

De ce iubim competițiile? Pentru sentimentul de unitate, atunci când vă mișcați pe într-un flux comun pentru a atinge un scop  comun. Pentru a nu te permite să te abați din calea ta. Pentru spiritul competitiv.

Valorizăm tradiția și participăm la Maratonul Internațional Chișinău încă din 2015, acesta fiind principalul maraton al țării, cea mai masivă cursă din Moldova, parcurgând traseele din inima capitalei. 

Veniți cu noi! Schimbă-ți alergarea împreună cu PUMA!

sursă:sporter.md
0