Synevo este principalul furnizor de servicii medicale pentru diagnostic de laborator din Moldova

Synevo este principalul furnizor de servicii medicale pentru diagnostic de laborator din Moldova. Compania cu rădăcini suedeze administrează o rețea națională de 5 laboratoare și 24 centre de recoltare a probelor biologice și pune la dispoziție peste 2000 de tipuri de analize uzuale și avansate în toate domeniile de diagnostic clinic. Deasemenea administrează trei centre medicale, MediPartner, dintre care două în mun. Chișinău și unu în or. Cahul.


     Centrul Medical MediPartner furnizează servicii medicale realizate de o echipă de profesioniști, ce cuprind 13 specialități medicale: Ginecologie; Gastroenterologie; Urologie; Endocrinologie; Reumatologie; Alergologie; Pediatrie; Neurologie; Infecționist; Pneumologie; Ultrasonografie; Cardiologie; Otorinolaringologie. Anual, Synevo Moldova realizează peste un milion de teste, deservind circa 150 000 pacienți.


     Cu scopul de a asigura calitatea superioară a serviciilor furnizate, cabinetele rețelei Synevo sunt dotate cu tehnologii de ultimă generație. Echipa “în albastru” este despre profesionalism și dedicație - valori indispensabile efortului depus zilnic. 

      Și fiindcă sănătatea este totul, iar totul fără sănătate este nimic, Echipa Synevo a creat o serie de pachete și oferte speciale, în scopul verificării și diagnosticării la timp a problemelor de sănătate. Probele biologice la cei mici pot fi recoltate la unicul centru de recoltare, creat special pentru confortul acestora, localizat pe str. Nicolae Testemițanu 37.

      Asigură-ți mintea sănătoasă, într-un corp sănătos, alături de Synevo! 

www.synevo.md

sursă:sporter.md
0