Technosoft — partener titular al distanței de 21 км la Chisinau Marathon 2021


După un an întreg de evenimente online, Chisinau International Marathon revine în străzile principale din Chișinău. Pe 17 octombrie, dăm startul celui mai important eveniment de alergare din Moldova.

Acest eveniment este destinat celor care preferă un stil de viață activ și care merg înainte. De aceea compania Technosoft, adeptă a unui stil de viață echilibrat, va deveni partenerul titular al distanței de 21 km.

Compania Technosoft este prezentă în Republica Moldova deja mai mult de 10 ani, iar principalul său domeniu de activitate este furnizarea serviciilor profesionale de dezvoltare și testare a software-urilor către companiile internaționale. Fiind în continuă ascensiune, Technosoft își motivează angajații să devină mai buni cu fiecare zi și creează mediul perfect pentru activitatea acestora.

Deoarece membrii companiei sunt conștienți că sportul a fost, este și mereu va fi o sursă esențială ce contribuie la detașarea creierului de la rutina zilnică, periodic sunt organizate activități sportive comune. Aceste activități ajută cu adevărat atât la menținerea sănătății corpului, cât și la consolidarea relațiilor cu colegii.

 Anume din acest motiv, Technosoft vă invită pe toți să luați parte la acest minunat eveniment sportiv!

Vă reamintim, Chisinau International Marathon este o competiție pentru toți cei care doresc să alerge și pot face acest lucru. Atleții profesioniști și alergătorii amatori pot alege una dintre cele 4 distanțe competitive: 5 km, 10 km, 21 km și 42 km. De asemenea, în cadrul maratonului se desfășoară cursele competitive pentru copii Kids Run Day.

Pentru mai multe informații accesați marathon.md.

sursă:sporter.md
0