Transformați cunoștințele din sport în câștiguri grele pe 7777.md

Cele mai importante campionate internaționale și mii de evenimente sportive sunt disponibile pentru amatorii de sport pe singurul site autorizat de pariuri sportive din Moldova, 7777.md. Profitați și de ofertele care vor spori șansele Dvs. de a câștiga din pasiunea pentru modul activ de viață.

Jucătorii noi primesc bonus de până la 2000 de lei și până la 200 de FREE SPINS în bilete electronice. Astfel, la prima suplinire a contului, utilizatorii noi primesc 100% din suma alimentării de până la 1000 de lei și până la 100 de FREE. La a doua alimentare primiți 50% din sumă supliniri de până la 1000 de lei și până la 100 de FREE SPINS.

Portalul 7777.md îi bucură prin bonusuri generoase și promoții incendiare și pe jucătorii devotați. Permanent sunt puse la bătaie FREEBET, mijloace bonus, CASHBACK și alte beneficii.

Contul de joc poate fi suplinit prin: terminalele și portofelele electronice ale BPay, PayNet, QIWI, RunPay; la benzinăriile Petrom; la chioșcurile Moldpresa și oficiile Poșta Moldovei; prin aplicația mobilă Moldindconbank și prin orice transfer bancar. Loteria Națională garantează că toate câștigurile de pe 7777.md vor fi plătite integral.

7777.md este, în momentul de față, cel mai important sponsor al sportului din Moldova, în care a investit peste 3 000 000 de lei doar în 2021. Jucând pe singurul site autorizat de pariuri sportive din țară, contribuiți la victoriile sportivilor noștri la campionate mondiale și europene, dar și la pregătirea lor pentru Olimpiada de la Paris.

sursă:sporter.md
0