Traumeel S: Remediu #1 pentru traume în trusa de prim ajutor a unui alergător

O cursă de alergare importantă precum Chisinau Marathon poate fi o adevărată provocare pentru ligamentele, tendoanele și articulațiile atleților. Traumeel S, partenerul oficial al distanței de 10 km, îi va ajuta pe sportivi să facă față disconfortului în timpul alergării, consecințelor traumelor și entorselor.

De ce Traumeel S trebuie să fie în trusa de prim ajutor a oricărei persoane care face sport?

Alergarea este un hobby util, dar și periculos în același timp. Este foarte ușor să capeți o traumă în timpul antrenamentelor, competițiilor și chiar în timp ce faci jogging seara în parc. Nimeni nu este imun la așa ceva: i se poate întâmpla și unui începător, și unei persoane care are mai mult de un maraton alergat. Motivele pot fi eforturile intense, tehnica de alergare greșită, stare fizică slabă, traume anterioare.

Conform statisticilor, există 3 grupuri de persoane cu risc crescut de accidentare: copiii, sportivii de vârstă mijlocie și femeile. Copiii sunt în special expuși riscului pentru traumatisme. Sistemul lor musculo-scheletic nu este complet format, iar cartilajul în creștere este mai vulnerabil la fracturi decât osul matur.

Aplicarea unui pachet cu gheață pe zona afectată poate reduce inflamația, dar pentru un efect mai rapid, pentru traume mici până la moderate este mai bine să utilizați agenți suplimentari, cum ar fi Traumeel S. Cu un spectru larg de acțiune: antihemoragică, analgezică, antiinflamatoare și regeneratoare, acest remediu poate fi utilizat pentru entorse, luxații, vânătăi și contuzii.

Traumeel mai are și alte indicații terapeutice: dureri de spate, dureri articulare, sindrom cervical (osteocondroză), traumatisme după efort repetat, cum ar fi alergarea.

Traumeel conține doar ingrediente naturale care nu au practic contraindicații și sunt potrivite atât pentru persoanele în vârstă, cât și pentru copii, femeile însărcinate și mamele care alăptează. Aceasta este o formulare cu eficacitate dovedită.

Vă reamintim, Chisinau International Marathon va avea loc anul acesta pe 17 octombrie. Sportivii, atleții profesioniști și alergătorii amatori aleg una dintre cele 4 distanțe competitive: 5 km, 10 km, 21 km și 42 km. De asemenea, în cadrul maratonului se desfășoară competiția de alergare pentru copii Kids Run Day și cursa pentru participanții în scaune cu rotile — Marathon for ALL.

Mai multe informații despre acest maraton le găsiți pe site-ul marathon.md.

sursă:sporter.md
0